Söndag

Idag har det verkligen inte hänt ett skit! Jag har städat mitt rum, och det var väldigt välbehövligt. Sen har jag tittat på tv, en väldigt givande dag. I morgon är det jobb igen, ska jobba eftermiddag, och det känns bra, för jag gillar verkligen inte tidiga mornar. Sen ska jag jobba natt tisdag till onsdag, och sen på onsdag kväll kommer Patrik!! Han ska stanna "ända till" fredag. Myspys.


Patrik och jag.

Puss å hej!

Hoga

Jag har jobbat som en liten blå det senaste, men nu är jag ledig hela två dagar i rad! Det är gött.
Jag och Jossi har varit på våran "Road trip runt Vättern", eller vi åkte en sväng till Ullared och Gekås, det var minst lika mysigt! Vi Bodde i en stuga ca 5 km från Gekås. Det var en stuga gjord för tio personer så vi behövde inte trängas. vet ni vem jag fotades tillsammans med? Jo självaste Robert Wells! han selade på Gekås och jag ör juinte den som är den, utan jag gick gick fram och frågade om han vill vara med på kort, och det ville han! Heltufft! Sen tog vi vägen över Varberg hem.


Jossi blev besviken på sin bakadepotatis.


Jag var nöjd med min hamburgare.


Det låg en matlåda med matrester i på en skohylla. Lite knepigt.


Jag och Robert Wells.

Våran gröna toalett i stugan.


Här sov vi.


En strand i Varberg.


Vi förökte skriva våra namn med fjäderpenna, det var svårt.


Jag vid fästningen, det blåste endel.


Igår var jag och partade med Erica och Emelie ANDERSSON. Det var så himla längesen vi träffades. Men det kändes som vi alltid hängt ihop. Det var jätte kul! Vi tänkte gå till Björnes men det var ganska tomt där, så det blev en öl på Buffen och lite mat på torg grillen.


Erica och Emelie


jag och Emelietack så länge!

Kommer snrt

En uppdatering kommer snart!

Ändring

Jag och Jossi ska på våran lilla "Road tripp runt Vättern" i morogn, men vi har beslutat att inte åka runt Vättern utan till Ullared i stället! Vi ska bo i en mysig stuga och bara umgås. Vi ska åka till GeKås också, eller vi får se, det beror lite på hur mycket folk det är osv. Vi ville inte riktigt åka och sova i tält omdet är dåligt väder, jobbigt när allt är fuktigt och otäckt! Vi får se lite vad vi hittar på sen när vi åker hem, vi kanske stannar och kikar på något kul! Något förslag kanske??


Jossi och jag i Tunisen förra året!

Idag kom en ny vikarie till jobbet som aldrig varit där förut, och det kommer kännas skumt att när jag jobbar med honom så är det JAG som kan rutiner och sånt. Jag frågar ju endel jag med, men det ska nog gå bra!

Ne nu ska jag prutta lite mer och packa!

Tack å hej!

RSS 2.0