Kalas och drill

Vilken dag det har varit idag! Först åkte jag till Forsvik för att drilla, jag vill verkligen inte klaga på värmen på nått sätt men  det var nått grymt varmt i drillkläderna! Jag svettades som en lärka och en i musikkåren höll på att svimma. Vi tryckte i oss vatten för att hålla oss på benen och det funkade. När jag kom hem så tog jag mej en riktigt kall dusch och det var inte dumt.

På eftermiddagen så åkte vi hem till min farbror för att fira honom. Av mej fick han en fiskvåg och några drag. Det är så roligt med honom för han verkligen hatar att få upp mört! Han svär och gormar som en blå när han får upp någon och han tar aldrig i dom heller. "Mörtajävel" skriker han och vill nästan åka hem från sjön! Ne nu ljög jag lite, men arg blir han! Vi fick jätte god jordgubbstårta med grädde, det var mums! Sen hittade vi lite kor eller rättare sagt kvigor att gosa med. Men det blev inte så mycket gos för dom var lite skygga, men nyfikna så dom kom fram till staketet men dom vilel inte bli klappade. På sätt och vis kan jag ju förstå dom, för jag skulle inte vilja att folk gick omkring och klappade på mej!



Jag och Vilma

En ko

Jag har ju köpt The Sims 3! Det är så kul att man kan göra precis som man vill med möbler och kläder. Färger och mönster har inga gränser, så underbart. Jag får spela lite på kvällen för det är ju så varmt på dagen och man måste ju fånga dagen!

Glöm inte att rösta på min blogg på http://designbyjessica.blogg.se/  jag har nummer 4! Så kul att jag kom med!

Over and out

Läckö slott

Idag var jag Diana och Vilma på Läcköslott! Det var mysigt, men Vilma tyckte inte att det var kul. Hon har nog fått Jonas ådra när det gäller att gå och titta på saker. Men det var varmt och skönt. Vi blev dessutom jagade av får som försökte äta upp min väska, jag trodde verkligen att dom skulle springa efter oss och stånga oss ( utan horn iofs). Jag såg hur mitt liv passerade i revy, men vi klarade oss som tur var!
Vi åt mat på Spiken, och självklart blev det en glass också! Sen gjorde Diana slingor i mitt hår och det blev helt perfekt.





Jag sitter nu och försöker att lära mej att tycka om Patriks musikstil, men det  går sådär. Det rinner liksom av mej. Jag vill liksom känna nått bra av musik, men det enda jag känner av Patriks musik är humor på nått sätt. Jag vill bara skratta åt eländet, det finns ingen logik i den. Jag tycker nästan synd om honom som tycker om det. Det är lite trist att vi har så fruktansvärt olika musiksmak, men jag försöker verkligen. Jag har till och med försökt lära mej att growla, det är det där avgrundsvrålet som Patrik kallar för sång, men jag bara garvar åt allt. Det låter ju som om någon försöker spy när dom "sjunger" så vackert.
Här är några smakprov!
Det första är Cannibal Corpse - Make Them Suffer. Håll till godo!    
http://www.youtube.com/watch?v=D5Hv0tsvpyU&feature=channel
Det andra är Satyricon - Mother North
http://www.youtube.com/watch?v=xV8LpUEdpBI

Ja, tyckte ni att det var bra, stackars er! Men jag älskar honom även om han tycker det är skönsång!

Idag gjorde jag något annorlunda! Jag anmälde mej till att bli en veckans blogg hos http://designbyjessica.blogg.se
Det vore kul att få vara med där! 

Tack å hej!

Vilken härlig dag, lalalalalalalalalala

Vad skönt det har varit idag! Jag har varit i Mariestad hela dagen. Först träffade jag Diana och Vilma på stan, vi gick och strosade lite.  Diana klippte sej och sen åkte vi hem. Det känns som vi har gjort 100 grejer idag men det har vi nog inte. Men jag färgade hennes hår och gjorde slingor, det blev faktiskt riktigt snyggt om jag får skryta! Och det får jag för det är min blogg! Sen kom Jessie och vi grillade, så himla gott! Det var en bra idé av Jessie.
I morgon ska jag Diana och Vilma åka till Läcköslott, det ska verkligen bli mysigt, jag älskar Läckö!

I början av veckan var jag hos min älskling! Vi hade det jätte mysigt! Han slog mej i minigolf, då var jag inte glad!! Men men, han hade blivit så ledsen om han hade förlorat, så jag fick ju lägga mej lite...eller? Jag hjälpte honom med en sko hylla som han har byggt, det var faktiskt kul! Jag tyckte att träslöjden i skolan var så trist, fast jag tror nog att jag och Hilmersson spana på killar mer än slöjdade! Sen "tvingade" han mej att vara med och träna styrketräning, men det visade sej vara kul det med. Kan det vara för att jag är med honom när jag gör saker och ting som annars inte är så kul?!  


En snygg Patrik

Nu har jag och Jossi kommit fram att vi ska tälta på semesten! det ska bli ett äventyr i sej. Jag menar, det blir ju ganska knöggligt och så, men det ska nog bra. Är man tillräckligt trött så kan man ju säkert somna vid en skjutbana på P4, eller vänta lite, det har jag ju redan gjort! Hoppas vi får tag i en bil bara, annars får vi la lifta!

På midsommar var jag hos Helene, super kul hadevi! Vi grillade i regnet och sen spelade vi spel, det blev Med vilda gester och Rappa Kalja. jag höll på att gå åt när vi spelade Rappa Kalja. Jag läste en filmtitel och dom andra skulle hitta på vad filmen handlade om. Titeln var Templet på andra sidan, och Rickard skrev: Är en spännande fortsättning på dinosauren Dino och hans vänners upptäckter! Det är ju inte ens nästan kul, men jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, och då är jag helt ärlig! Vi hade himla mysigt iaf, så skönt att inte supa sej redlös och liggai ett hörn! Inte för att jag skulel gjort det, men ändå.  TACK FÖR EN TREVLIG MIDSOMMAR HELENE!


En glad jag och kor

Fårfärsspett som ser ut som bajskorvar på pinne

Glada Helene

Over and out

Jaha..

I morgon är det midsommar! Då ska man äta sill och vara glad, tyvärr kan jag inte ta någon snapps till sillen för jag ska köra till Mariestad och Helene, plus att jag käkar ju penicillin jö! Det ska bli trevligt här på dagen med.Diana, Jonas och Vilma kommer. Min morbror, en farbror och hans fru kommer också på sillkalas.

Nu börjar jag komma över Turkiet! Sitter och lyssnar på musiken, och sjunger med det jag kommer ihåg, och det är ganska mycket. Det känns ärligt väldigt bra. Jag kan ju inte sitta och fundera på hur det skulle blivit om jag stannat, för jag vet ju att det skulle slutat i ännu mer katastrof än det gjorde. Jag får ju se det så att jag har lärt mej mycket utav det lilla som var. T.ex. vet jag hur Munchens flygplats ser ut, jag vet hur det är att leva ihop med en nakenfis, jag förstår hur mycket min familj betyder och bryr sej om mej, vilka som bryr sej och bara för att man ger upp är man ingen förlorare, bara en som stolt kunde åka hem med huvudet högt och krossa allt motstånd!!!

Glad midsommar!!


Urinvägsinfektion

Jag har lyckats få UVI igen! Hur kul är dä?! Jag har fått penicillin, jag hatar verkligen det! Jag är så rädd att kräkas hela tiden, det suger. Min mage kändes upp och ner redan efter första tabletten, mendet var nog bara för att jag stressar upp mej. Nu har jag tagit den andra och känner likadant. Jag försöker att intala mej själv att det inte är någon fara. För jag menar, så många gånger som jag har haft UVI så borde jag veta att jag inte mår illa av tabletterna! Men man glömmer så fort. 




Molekylmodell av den centrala strukturen av penicillin


När jag läste Ericas dikt till mej blev jag alldeles rörd! Jag ska skriva till henne med mej inte nu!!  http://iamsensitive.blogg.se/

TACKO HEJ!

Glasögonen

Igår fick jag mina glasögon, eller det är samma som jag hade förut fast andra glas i dom. Jag var hos optikern i torsdags och han konstaterade att jag hade brytningsfel. Det är ju skönt att veta att det var något fel på ögonen när jag har sett så illa!


Idag har jag varit hos Erica och pysslat om henne lite. Hon har fått en panikångestattack och eftersom jag har varit med om det så snacka vi lite om det. Jag fick testa henne nya kamera! Det var verkligen kul! Vill också ha en sån, men det har jag inet råd med som synd är. Skriver längre i morgon.


Pussar


helgen

Vilken härlig helg det har varit!!
På fredagen träffade jag Jossi, det var allt för längesen. Visserligen blev det inte så lång tid men det var mysigt. Vi har nu bestämt oss för att våran road trip, som jag kallar "Jossi och Sandras road trip runt Vättern" ska gå runt Vättern. Vi ska försöka hinna med både Kolmården och Astrid Lindgrens värld. Men vi får se hur det blir med Kolmården, vi tar kanske Cloetta istället! Vi åkte hem till Diana och Jonas en sväng, så Jossi skulle få kika på Vilma. Det slutade med att Vilma somnade på Jossis bröst, jättemysigt! Sen åkte vi hem till henne och tittade på youtube, vi hittade Knäckebröd dansen som var med i talang 2009, jag höll på att garva ihjäl mej!

Sen hämtade jag Patrik som var på fest så han sov hos mej. Vi åkte sen till Vänersborg på lördagen. Vi var och tittade på Änglar och demoner, den var helt ok, men jag tyckte bättre om Da Vinci Koen. Nu har jag ju inte läst böckerna, men jag tycker att den var lite rörig, det man kanske förstår mer om man läst. Det var mysigt.
Idag skulle vi ha spelat minigolf, men det var stängt. Jag känner på mej att han hade fått storstryk om vi hade spelat! Eller?! men vi käkade glass och gick en promenad istället.

I veckan blir det nog inte många knop heller, men vem vet vad som händer!

Love, overandout!

Känslig?!

Är tjejer mer känsliga än killar? Tycker killar det är jobbigt när vi tjejer är ute och festar? Även om jag litar på Patrik 110% tycker jag att det är jobbigt, jag vet inte varför. Kanske är det för att jag aldrig är ute eller inte kan dricka alkohol pga min tabletter? Jag kanske rent av blir avundsjuk på att han kan och inte jag?! Men det låter ju trist att vara avundsjuk på sin kille. Men jag älskar honom jätte mycket!

Bongaloo

Nu har jag tittat på hela Vi på saltkråkan serien och den är verkligen kalas bra! Tjorvens komentarer är ju så himla sköna, och på världens bredaste stockholmska! Så kul när det kommer spekulanter och ska kika på Snickargårn och hon den snobbiga tjejen säger "Vi bgger en bungalow, en sån som Annagreta och Kalle har!" Då klämmer Tjorven "Du  kan vara en bongaloo!" Hon frågar sen om Pelle vet vad det är, han skakar på huvudet. Då kommer hon på den geniala idén att man kan kalla folk för Bongaloo ingen vet vad det är! Helskönt! Malin är ju så himla söt, förstår att hon får många friare!
Astrid Lindgren, vilken kvinna egentligen, så många barn och vuxna hon har berört och gör fortfarande! Min favvo är Mio min Mio, så himla vacker!

Idag har jag inte gjort så mycket, jag och Diana var och fikade, sen gick jag till jobbet och bytte en tur. Skulle jobba natten mellan 7-8 augusti eller jag började 16 den 7 och slutade 17 den 8, och med tanke på att Vilmas dop är den 8 kl 14 så blev det lite jobbigt, så jag ska jobba 6-7 istället, så himla skönt! 

På lördag ska jag till Vänersborg! Det ska bli så kul att träffa Patrik igen!

Sandra+Patrik=sant

Tackohej! 

Trött

Jag fattar inte har jag kan vara så himla trött som jag är. Jag sover hur länge som helst och är trött hela dagen. Kanske kag sover för länge och för mycket. Jag vet att jag borde komma ut och röra på mej, men min motivation finns inte där tyvärr.
Moraltant = snor

ÄR DET INTE DATORN SÅ ÄR DET JOBB!!!!!!

Faan jävla skit!

Ensamt

Ibland känns det ensamt fast man inte alls är det...

Usch vilken dag!

Idag har verkligen varit en seg dag! Jag har inte gjort många knop, gick med pyamas till 14.30! Men det har sina förklaringar! Jag har sus och brus i öronen, och när det är förmycket ljud ekar det nästan, så jag har legat och läst. Men sen åkte vi ut och handlade, jag och mamma. Vi gjorde faijtas med kyckling, det blev jätte gott. Mamma hade aldrig ätit det så det blev en succé! Ku latt jag kan laga någon mat iaf.


Igår var jag på intro åp sommarjobbet. Jag har ju varit där vå somrar förut så jag kan ju rutinerna och så, men det var gött att få lite uppfriskning. Sen åkte jag, mamma och pappa hem till Diana och hjälpte henne och Jonas med diverse saker. Jag klippte gräset. Vilket jag tycker är väldigt kul, och det var det, men deras gräsklippare var inte att leka med! jag fick kämpa, men det var det värt för resultatet blev jätte bra!

Tackohej!


RSS 2.0