1 november

Nu går det fort, redan 1 november och ett steg närmre vinterkräksjukans intågande i landet. Jag vill inte vara med!! Jag längtar till jul, men vintern betyder den jobbigaste tiden på hela året.

På lördag ska familjen åka til Ullared, och jag är lite pirrig för det. Mycket folk och lite stress. Sen ska vi ju åka jätte tidigt också. Det löser sej nog fint.

Peace

Kommentarer
Postat av: Sanne

Nar jag akte till Ullared senast var jag saker pa att jag skulle fa psykbryt pa alla manniskor och hur de beter sig darinne. Men jag lyckades fa migsjalv att forsta att jag inte hade brattom som de, och gled in i min egna lilla bubbla och sket i alla andra. Gick nastan runt o sjong for migsjalv :P Sket i om jag stod i vagen for vagnar, eller att tre andra stod jattetatt o tittade pa samma brallor som jag. Lugnt och fint bara, sa kommer du greja det utan problem!

2009-11-02 @ 06:03:04
URL: http://sanniday.blogg.se/
Postat av: Erica

som tur är brukar man må bättre av att veta att man ska göra något galet roligt när man åker i väg. Det blir jobbigare om man ska trängas bland massa folk bara för att få flatlöss till exempel. så tycker jag :)

2009-11-03 @ 15:05:43
URL: http://iamsensitive.blogg.se/
Postat av: JAG

SV: Sant, så sant!

2009-11-03 @ 17:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0