Sa du: Babian arsle?

Ja det sa jag! Efter gårdagens och dagens torkande i arslet så är det så. Antagligen har jag råkat ut för ett litet magvirus, för igår och idag har jag kissat bajs+att jag har ont i magen+att jag är så matt i hela kroppen. Jag har levt på blåbärsoppa och cola idag, mums! Jag håller alla tummar jag har för att ingen på teatern har blivit smittad.

Om man sjukskriver sej från jobbet, så skickar dom vidare det till Kinnekullehälsan, som i sin tur ringer upp en och frågar lite hur man mår och ger lite tips osv. Verkligen super bra! När dom ringde förut så kände jag mej väldigt speciell. Hur som helst så skulle jag göra egen vätske ersättning. Jag säger bara fy bövelen vad det smakade illa! Hu! Det är säkert bra, men det smakade verkligen peck!

Love

Love is in the air...

...vad mer behöver jag säga?

To my friendsSuddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you

Come what may, come what may
I will love you until my dying day


En dag som idag

Igår var min bästaste Jossi och tittade på revyn! Jag var så himla pirrig. Det var så konstigt att jag var så pirrig, men man vill ju göra sitt yttersta när ens kära kommer och kikar. Idag fick jag en julklapp av henne nämligen en Choklad-bak-bok! Och hon fick en Cupcakes bok av mej..hihi..lite lustigt att vi köpte böcker båda två. Jag ska banne mej baka en choklad tårta när jag fyller år. Alla är välkomna att smaka.Love


Jag vill ha...

... långt hår nu! Men vi får väl se hur lång tid det tar innan jag klipper mej! Hahah... 

På ett sätt..

..känns det som jag har kommit en bra bit påväg med min terapi, och på ett sätt känns det som alla dom steg tillbaka jag tagit är ett misslyckande! Jag kämpar och kämpar, men ibland så kommer tankarna tillbaka dit dom var för ett tag sen. Det där jävlar-annamat har fallit av mej. Nu ska jag ju åka till Vänersborg lite oftare så att jag får mera peppning och påminnelse därifrån. Men samtidigt vet jag att dom värsta månaderna ligger framför mej nu, fabruari och mars är dom värsta.
Varför kan ingen komma på något vaccin för denna landsplåga! Visst detta är ju en piss i havet om man jämför alla andra vaccin som inte är hittade än och som gör att folk faktiskt dör. Det finns faktiskst folk som dör! Och jag är rädd för lite kräksjuka! Detta är ju faan sjukt, vilken insikt jag gjorde nu när jag satt och skrev, detta ska jag fundera över!
Nu tänkte jag skriva något om att folk inte ska dömma mej, och jag vet ju att dom som läser detta inte gör det för att dom älskar mej för den jag är!Älskar er tillbaka!

Hej och hå

Gårdags kvällens föreställning var verkligen en hitt! Tänk vad en bra och skrattande publik kan göra!
Jag är så glad i alla på revyn, det är verkligen ett toppen gäng, man kan vara naturlig och sprina runt i bara linne, strumpbyxor och skidstrumpor utan att någon bryr sej, så himla skönt.
Ikväll ger vi gärnet igen! Wi-fucking-ho!

Love


Hej hej!

Tänkte lägga upp lite revy bilder!


Jag och Josefin


Jocke och Jessie


Snyggigarna Jessie, Anna, Jag och Josefin


Carina och Monika


Anna och jag


Hampus lilla sminkhörna


Jessie i lite olika kläder


The girls


Love

RSS 2.0