Hockeykväll!

Idag har jag och Erica umgåtts en hel del och dagen avslutades med hocken Sverige - USA. Det var en riktigt spännade match. Sverige vann med 6-5 i sudden death. Jag brukar inte titta på hockey men nu var det ju mer umgås och hockey.

I morgon ska jag åka till Patrik. Jag är jätte nervös, för jag ska åka tåg, vilket jag tycker är väldans läskigt just nu. Jag har inte kommit över min Turkiet resa än. Det känns som ett inre motstånd när jag ska resa. Men samtidigt vill jag ju så gärna åka eftersom jag vill träffa Min snuttefilt! jag får innerligt hoppas på att det inte är mycket folk på tåget och bara jag kommer på så brukar det ju lösa sej, man kan ju trots allt kliva av vid nästa stopp om det skulel gå riktigt illa.
Hoppas att det blir bra väder i morgon så vi kan mysa ute lite. Det känns verkligen konstigt att inte ha honom nära mej hela tiden även om jag borde ha blivit van nu! Jag vill ju somna med honom varje natt och vakna nästa dag nästan sovandes på honom. Det är så det brukar vara, även om vi sover i en jätte säng så ligger jag nästan på honom när vi vaknar, jätte skumt. Men hellre det kanske än att den andra nästan ligger under bäddmadressen. Ja det var tider det med.

I helgen var jag och myste i Jessica Hilmerssons sommarstuga, kalas mysigt. Vi spelade ett spel som heter Galen Här spelar vi Galen Pannapanna. Det går ut på att man har två lappat i ett pannband och ska lista ut vem man är och vart man är. Det roligaste var när Jonas sa: Jävla skit spel! Och i nästa andetag sa han: Det här kanske vi ska köpa! 
Hur roligt som helst! Vi åt grillspett ena kvällen och flintastek andra. Mums! 
Det var kul också när vi skulle ut och åka i den fina båten med en 60-årig gammal motor som inte funkade riktigt som den skulel alla gånger. Jonas fick igång den och vi åkte ut en bit och tittade på Torsö bron, och helt plötsligt stannade den, jag var helt övertygad om att vi fick ro hem. Det roliga med årorna var att man inte kunde sitta i mitten och ro som på en vanlig eka, utan man fick nästan padla! Men som tur var så fick Jonas i gång den! Tack och lov! 

Jag ska klara att åka tåg i morgon. "Ta steget och göra det kallt!"

Tack och hej!

Dagen gick

Ibland är allt som en klump i magen, man gör allt för att klara dagen
alla tankar går åt samma håll, man tänker och tänker, men har ändå ingen koll
känslorna slår mej som om någon kastar sten, man bara faller, är jag för klen?
vadå allting kommer bli bra en dag, jag har hört det så mycket, men snart faller jag för trycket
vad har jag gjort för att förtjäna detta, mitt hat brinner för det så mycket att jag känner en inre hetta

jag ska klara det, det vet jag, jag vill spela med andra i samma lag
jag vill ju kunna göra allt, bara ta steget och göra det kallt
hålla på att bara älta, vad är det för jävla skit, hemska tankar hör inte hit
en dag kommer jag att spela med i samma lag, det är mitt liv, det är jag  

Saknar...

Nu har jag inte träffat Patrik på jätte länge! Jag saknar honom jätte mycket, speciellt när han skriver att han saknar och älskar mej massor. Jag vill ju vara där han är, myspysmen jag vet att han måste jobba, om jag hade ett jobb så skulle jag också jobba. Det är så förbenat att han bor i Vänersborg. Jag får väl åka ner och överraska honom någon kväll!

Jag pratade med Gunilla ikväll och sa att jag hade tänkt att inte var med i Grease. Det var jätte jobbigt att förklara varför man inte orkar att vara med. Jag vet att hon bryr sej jätte mycket om mej, men ändå är det svårt. jag vet att det skulle var jätte kul att vara med, och jag kommer säkert ångra mej när jag mår bättre. Men jag måste ta varje dag som den kommer. Nuet är det enda jag måste bry mej om, när det gäller mej själv vill säga. Det är så svårt att veta hur jag kommer att må om ett halv år, jag menar vägen dit kommer att vara jätte jobbig och då veta att man måste vara på topp för att umgås med massa folk som man inte känner. Det är massa beslut som jag inte har kraft att ta ställning till just nu!

Men trots alla saker runt om så har denna soliga dag varit bra, jag har solat ute på gården så det stått härliga till! Det var 30 grader vid väggen där jag satt. Jag läste en bra bok och bara myste! 

Puss å hej alla glada!  

Bäbisen Vilma!

Bäbisen:
Nu har jag träffat bäbisen med stort B! Hon är den sötaste lilla flicka jag någonsin sett. Tänk att lite av mitt blod rinner i hennes ådror! Hennes svarta hår och uppnäsa får mej att smälta. Att Diana har klämt ut Vilma är ett under. Min systerdotter 
Jag skulle kunna sitta i en evighet och bara
titta på henne när hon sover. Det är så gulligt
för om man petar på henne när hon sover så
gör hon ett ryck med hela kroppen, hur sött som helst! Innan Erica och Diana fick barn så har jag tyckt att alla nyfödda har sett likadana ut, men nu vet jag bättre! Titta så fridfull hon ser ut. Jag lovar att hon kommer bli super snygg när hon blir stor. Vi köpte en jätet söt klänning åt henne igår. En klänning emd inbyggd body, ur gulligt! Jag håller även på att sticka en rosa bäbismössa åt henne.




Stolta moster Sandra

                              
             


Sandra:
               
Idag har jag varit och fikat med Stina, (Nils lillasyster). Det var jätte mysig, hon är så go, och lång! Hon är 13 år och lngre än mej, det känns kul, eller nåt...
Jag börjar känna mej väldigt spänd i kroppen, nervös på nåt knepigt sätt. Jag vet inte varför, men jag måste försöka slappna av. Jag är konstant trott, och har ont i magen. Jobbet i sommar känns som en börda just nu. Det är väldigt kul att jobba där, eller givande är kanske det rätta ordet, men min kropp just nu säger till mej att den inte orkar. jag måste rycka upp mej nu, annars vet jag inte vad det slutar!

tacohej!

Branäs

Branäs backeNu har jag kommit hem från Branäs, en resa om inte bliev som jag trott alls!
Jag och Sanne skulle åka bräda, jag är urkass på det, men Sanne var en underbar lärare. Vi åkte i backarna som var lite si så där, men med tanke på att det var sista helgen dom hade öppet så får man ju inte räkna med den bästa snön kanske. För mej gick det som beräknat i början, jag trillade i liften två gånger, och jag gled på min bara rygg, ner för berget. Sånt får man ju ändå räkna med! Men sen kom det värsta! jag åkte skit fint ner för en backe, Sanne hade åkt i förväg för att vänta på mej längre ner, och helt plötsligt låg det två stora snökockler precis där som jag skulle åka! Jag trodde att dom skulle vara jätte hårda och jag gjorde mej redo för att trilla, men det jorde jag inte och jag blev så förvånad att jag trillade med ryggen ner i backen, gör en volt och slår i huvudet och nacken för en snärt. Jag upptäcker snart att det gör ont i nacken och ropar det till Sanne. Hon åker ner till liften och vill att en pistör ska komma upp och titta till mej. Det kommer en kille på scooter och tittar till mej. Han tillkallar fler folk och jag ska få åka pulka ner. Detta var så jobbigt, dom i princip band fast mej på en bräda och la mej i pulkan. Jag började ju få panik, jag menar bli fastspänd så där utan rörelse förmåga. Så då hänger det med en sköterska i pulkan, hon satt liksom gränsle över mej och höll mej i handen. Så snällt! Jag fick åka till sjukstugan och dom sa att jag skulle åka till sjukhuset. Där röntgade dom mej, men det var inget som tur var. Så 6 timmar senare var vi påväg till Branäs igen. Jag i Sannes gogles
Jätte härligt!

Jag har blivit moster till en Vilma, men det skriver jag mer om i morgon när jag har träffat det lilla livet!

Puss å hej!

Tänk om..

Tänk om jag hade stannat kvar i Turkiet, och jag hade gett det EN chans TILL! Hur hade allt sett ut då... Jag försöker fortfarande att se saker som en plus och minus lista! Men det suger verkligen att tänka tillbaka och undra. När jag tittar på bilder nerifrån Turkiet känner jag "Fy faan vad kul det skulle vart att stannat!" Men samtidigt ser jag på det så att jag är inte en sån människa som klarar att hålla igång 12 timmar dagligen och varje ledig stund man har är inte ledig utan bara massa repeterande. Visst alla säger att jag ska vara stolt över att jag åkte dit iaf. Men jag är inte det, och alla gånger jag har sagt det ljuger jag! Jag ville så himla gärna klara av det, jag ville jobba som showartist i ett halv år, jag ville känna att "faan, jag klarade det här"! Men det kan jag inte nu, jag skäms fortfarande att jag kom hem. Jag kan knappt gå ut i Töreboda för jag vill inte att folk som jag känner ska se att jag har kommit hem. Att jag misslyckades!! Varför kunde alla utom jag!

En elefant

Idag ringdeSanne och undrade om jag ville åka med till Branäs och åka skidor! Helt sjukt kul!

Helt sjukt kul text på "En elefant balanserade". Hörde denna låt för längesedan och ville kika på texten. Jätte skoj!

En elefant satt o rökade,
medans hans föräldrar satt o krökade,
de tyckte han va så intressant,
så han gick o hämtade en annan elefant.

Två elefanter satt o söp en kväll,
framför gamla mormors varma spisahäll,
de tyckte dom va så intressant,
så dom gick o hämtade en annan elefant.

Tre elefanter satt o sniffade,
framåt in på natten va de gliffade,
de tyckte dom va så intressant,
så dom gick o hämtade en annan elefant.

Fyra elefanter satt o röka hasch,
deras hjärnor va nog jävla mischmasch,
de tyckte dom va så intressant,
så dom gick o hämtade en annan elefant.

Fem elefanter prova rökheroin,
nu va dom alla höga sooom svin,
de tyckte dom va så intressant,
så dom skjöt ihjäl en kompis-elefant.

Fyra elefanter gick bersärka-gång,
på stadens gata sååå trång,
de tyckte dom va så intressant,
så dom skjöt ihjäl varenda jävla elefant.

Fyra elefanter satt i fängelse,
o väntade på sin hängelse,
de tyckte dom ej var så intressant,
skulle ni upptäckt innan jävla knarkarelefant.

Så kan de gå när du knark provar på,
ja ingen vet vad som kan hända då,
de må hända något väldigt intressant,
men lyssna aldrig nånsin på en knarkarelefant.

Puss å hej

Cirkus

Idag har jag och Patrik varit på Cirkus Maximum! Han har aldrig varit på cirkus förr, så då var det extra roligt. Det var kor i manegen, det har jag aldrig sett förut, och afrikanska elefanter. Jag har bara sett indiska elefanter förr, dom ska ju vara lättare att träna och inMassa sockervadd blev det!te så agressiva. jag är inte riktigt nöjd med han som hade hand om djuren, han var lite för bryk för min smak. Det var ju inte så att han piskade dom, utan mer stötte till dom med piskan. Men jag tycktenog han var där lite mycket och petade. Ska det vara djur med ska dom hanteras med klass. Men som sagt han var inte elak mot djuren, men han såg brysk ut, så jag kanske överreagera! Jag åt up pen hel sockervadd själv, min kropp är nu full av sockervadd!!

          Maximum     Kor och en get    
                                                                                   
I påsk har jag varit hos patrik och firat hans födelsedag! Det var mycket trevlig. Av mej fick han en resa till Gustavsvik, vi ska vara på relaxavdelningen och mysa i bubbelpoolen, och så fick han en mössa av finaste kvalité,(gjord av mej)! Jag garva ihjäl mej när han fick på sej den! Det är såhär att han har sagt att om jag stickade en mössa åt honom så skulle han inte ha på sej den, för han använder inte mössa. Det var jätte kul när han visade dn för sin familj, dom skratta lika mycket!

    I fin mössa          fin mössa                                                         

Jag har känt mej lite knepig den senaste tiden, någon ny känsla har dykt upp. Jag kan inte sätta fingret på den, men jag tror den har att göra med kräks. Det liksom pirrar till i min kropp, och det känns som att magen sitter i bröstet.  

Tack å hej!

......

Vilande, krypande, kännande
som en viskning, som ett grepp runt min handled
även om jag bedövar den finns den kvar, den olustiga känslan som finns med mig dag som natt
då mörkret lägger sig som en svag hinna över ansiktets fina färger kryper det sakta fram
en svag känning av medvetandets ropande tysssstnad, aldrig mer, aldrig mer, aldrig mer
men varför egentligen, finns det ingen som grundlurar, som stinker av vemod

Ibland skriver jag sånt som bara kommer upp, det är inga genomtänkta dikter eller så, bara ord utan sammanhang


Rastlös dag

Åh, idag har jag varit så rastlös, jag försökte verkligen med allt! Men ingen var hemma och kunde umgås, så jag och mamma åkte ill min morbror och tog en liten promenad i hans trädgård. Vi hitta inga tussilago, däremot hittade vi lite vitsippe blad. Yeah, våren har kommit med storm steg! han bor ute på landet, och någon har stulit ved från honom, lite otäckt när det är mitt ute i skogen. Men tjuvarna var dumma! Dom tog surved, hade dom tittat lite längre in hade dom hittat torr ved. Tji fick dom!! 

Jag åkte hem till Erica på kvällen sen. Jag och Helmer tog en promenad i solen och Erica städade lite. Jag vill kunna vara där för henne och avlasta lite om det behövs. Även om dom älskar Helmer, kan det ju vara skönt att dammsuga utan att behöva tänka på det lilla livet. Så jag tog på mej att gå en sväng, och det var otroligt skönt. Vi gick i ett lugnt bostads område, gata upp och gata ner. Det var kul att titta på andras hus och trädgårdar, och det var mycket fina trädgårdar, sådär välskött som man bara kan se i Kilen annars. Där känns det nästan som att dom tävlar om vem som har finast trädgård! Gräset är millimeter klippt, det finns inga vissna blommor, allt är perfektion.Visst, tycker man det är kul är ju det bra, så länge det inte blir jobbigt kan dom ju hålla på.

I morgon ska jag åka till Patrik, jag längtar så!

Tack å hej! 

Lidköping och film

Idag har jag och min äldsta syster Diana varit i Lidköping och gottat oss. Vi åkte över Kunnekulle, och det är såå mysgt, och när träden slår ut så kommer det vara ännu mysigare. Vi var först på Rörstrand och kikade. Det fanns så mycket fina saker, men ack så dyra. Sen gick vi på stan lite. Jag var ju tvungen att hoppa in en sväng på Ginatricot, det fanns så mycket snyggt där. På något sätt känns det som det fanns myket mer kul än i Skövde på Gina. Jag testade en gå-ut-i-djungeln-dräkt, som satt som en påse på mej, en prickig klänning a'la Mimmi Pigg, som satt bra, men den var lite kort. Sen provade jag en rosa historia, en tajt klänning med fickor och jätte snygg uringning, men mina bröst höll på att ploppa ur i den! Sen käkade vi lunch, det fick bli en kyckling rulle för mej. Vi fixade present åt Patrik och sen åkte vi hem. En mysig dag.

Efter det bar det hem till min andra syster Jessica, jag hyrde film och vi käkade massa godis! Vi såg Mirrorsyrror 4-evers med Keifer Sutherland, en thriller. Den var helt ok, men vi fattade inte riktigt själva upplösningen. Det var verkligen spännande in i det sista, och han var väldigt het i den ven fast han börjar komma upp i åldern.det var trevligt det med!

Tänk vad tråkigt jag skulle ha utan mina systrar, jag älskar dom verkligen!

Tack å hej!

Alla som inte hoppar..

Jag gick upp kl. 12, och har gått omkring i pyamas till kl 15. En riktigt lat dag, men så får man ha det ibland tycker jag allt.

Jag fick reda på att Patrik är magsjuk, vilket gör mej nervös. Ibland tror jag nästan att magsjuka smittar via telefon. Eller jag börjar känna efter i min mage och det känns som att man är sjuk. Det kan vara så att han har ätit något dåligt, man vet ju inte. Men det märker vi väl om hans föräldrar blir dåliga.
Jag har tittat mycket på internet om detta med kräkfobi. Det heter Emetofobi, och det är vanligare än man tror, (men så säger dom ju om allt)! Jag tror ju att mycket av min ångest och rädsla för saker har att göra med min fobi, t.ex:

1. Flyga, det är inte själva flygresan man r rädd för, utan att man ska bli flygsjuk och spy.
2. Åka båt, rädd för att bli sjösjuk, inte för att sjunka.
3. Tandläkarfobi pga den egentliga rädslan att spy när tandläkaren petar långt bak i munnen.
4. Klaustrofobi pga den egentliga rädslan att spy när man är ingstängd.
5. Höjdfobi pga den egentliga rädslan att spy när man blir yr av svindeln.

Det känns som att ingen psykolog jag pratat med har kopplat ihop detta, även om jag sagt att det kan vara så. Precis som att dom inte vill ta sej an det. Att hålla på och försöka lösa allt genom att gå genom ens barndom och uppväxt känns inte riktigt rätt. Jag försöker att hitta en expert på området som verkligen kan hjälpa mej, kosta vad det kosta vill, nu får det vara slut! Så har jag sagt många gånger, men utan den inställningen kommer det gå käpprätt ner.
Nu ska jag sova så jag inte blir för trött och spyr av utmattning, och det menade jag på största allvar!

God natt o hej! 


Dag i solens tecken

Idag har haf varit på Mc dag i Väring, det var trevligt. Jag och pappa tänkte åka mc dit, men jag har ingen ordentlig hjälm. Den enda vi ha är mammas och den är för liten så jag får så ont i huvudet av den. Så det fick bli bilen. Det var massa folk Jag på pappas motorcykelndär, jag var orolig när vi åkte, och det jobbiga var att jag kunde inte slappna av när vi var där heller. Annars kan det vara så att när man väl kommer till destinationen så lugnar man ner sej. Men jag försökte att inte stressa upp mej och tänka på alla människor.
Vilka vrålåk det finns egentligen! Motorcyklar med inbygd radio, kaffemaskin och skithus. Ne men radio iaf. Passagerarna på dom hojarna sitter som i en fotölj. Kul att åka med, men det kan inte vara så kul att köra ett sånt åbäke.
Jag längtar så tills jag kan börja med mitt mc-kort! Det finns ju inte direkt några pengar till det just nu. Får se efter sommaren lite.  



En krokus med en liten humla i.
Sen har jag varit ute på stavgång i det sköna vädret. jag måste ju komma i form någon gång, och jag kunde inte låta bli att ta en promenad i solen. Men vad jobbigt det var med stavar. Jag hoppas att jag gjorde rätt med dom, eller det kändes som jag gjorde det eftersom det var så jobbigt.

Idag som idag

...

Dagen idag har varit trist, eller jobbig. Men jag har nu tagit beslutet om att inte åka till Borås, och på sätt och vis känns det i hjärtat att inte åka och träffa min pojkväns släkt. Men jag får se det som att om jag hade halsfluss hade det inte varit så konstigt att vara hemma.
Jag har mer och mer börjat fokusera på kräkfobin, och jag har blivit jätte rädd för att svimma. jag gjorde hju det hos Patrik, Jag hade inte gjort det på väldigt lång tid, men nu är jag jätte rädd för att det ska hända igen! Jag har inte ork för att ha en skräck/fobi till! Detta måste stoppas i tid innan det går för långt.
Just nu känner jag mej helt spänd i varje muskel och skakig. Jag har nog inte hämtat mej från Turkiet än.

Jag sitter och tittar på "I sanningens ögonblick". Är dom knäppa i hövvet eller? Eller det klart dom är! Sitta och svara på om homosexualitet borde var olagligt och om man har stulit från jobbet. Dom tycks ju inte förstå att det kommer att ha konsekvenser, eller gör dom det och skiter i vilket.

Tack och hej!


Erica dag...

Idag har varit hos Erica hela dagen nästan, det var så himla kul.
Jag tänkte att jag måste ju pyssla om henne lite nu, så jag gav henne fotmassage och målade hennes tånaglar. Detta var mycket uppskattat! Och Helmer bara växer och växer! Han är sååå söt, han brås nog på Nokko! Jag fick mata honom med flaska idag, och vi var ute och gick. Det kändes onekligen konstigt att gå med barnvagn runt i Mariestad, men det var spännande. Jag upptäckte ganska snabbt att det är svårt att ta sej fram i affärerna, men det gick. Dom flesta människor flyttar på sej om man ber dom. Det var en jätte mysig dag!en arg ledsen kille


Men jag har känt mej lite orolig också. Jag ska nämligen på kalas hos Patriks bror på lördag, det skabli kul, men på något sätt är känns det som något tar emot. Först åka tåg, sen umgås med massa människor man i princip inte känner, eftersom det är Patriks brors tjej som fyller år så lär ju hennes familj vara där med. Jag har en olust känsla i magen. Sådär så att man blir skakig och hjärtat slår snabbare. Det var dock skönt att berätta detta för Patrik så han vet om det.

Ibland funderar jag på hur folk är funtade. Jag och pappa var i Mariestad och parkerade på gamla torget, framför oss är det en tom parkeringsplast som var otroligt liten. Men så kom det en tant som promt skulle in och stå där. Nu var det var inte så att det inte fanns några fler platser så hon kunde ju ha bytt när hon upptäckte att det blev trångt, men nej. Hon körde in och var en halv centimeter från backspegeln på den andra bilen, och parkerar ca 15 m från den också. Det fanns inte en chans att någon skulle kunna ta sej in på passagerar sidan. Helt knäppt! Ja ni se ju själva på spektaklet!

hur konstig får man vara?

God natt!!

Klä avrä, havrä, harä

Sitter ock kollar på roliga klipp åp Youtube, Robert Gustavsson är så himla kul, eller Nile City som jag tittar på nu är helt underbart. Karaktären Pelle Alsing, är helt fantastisk (han som har djur som råkar ut för "olyckor"). Glen Killing:  "Leker ni också?"  Pelle: "Eh ja, vet du? Vi brukar leka...också". Så underbart kul, jag kan inte förstå hur dom kommer på allt. Robert Gustavsson när han imeterer Tony Irving är också jätte kul. "Du trippa runt, du rak i rygg...men detta är inte Rumba. Gör piruetta, piruetta!"

Idag har jag varit i Skövde och fikat med Jessica Hilmersson, det var jätte trevligt. Vi åt varsin jätte brownie, jag käkade upp hela min och jag är fortfarande mätt efter flera timmar. Sen satt vi ute i solen och snacka skit. En helt underbar dag. Jag tänkte ha med texten till Robert Brobergs "väderlek" men den är så lånh, men lyssna på den, den är fantastiskt kul! Det var så skönt att prata med Jessica, eller hon prata mest, och det var skönt att lyssna, att ge fokus åt någon annan. Att inte behöva tänka på sina egna bekymmer. Det satt som en smäck!

Vi har också fått igång vårat gamla 8 bitars tv-spel. Jag och mamma varvade Mario Bros 3 igår. Det är så kul med dom gamla spelen, man behöver inte tänka allt för mycket, det finns bara en väg att gå, och bara ett fåtal knappar att trycka på. Jag kan spela det hur mycket som helst utan att tröttna på det! 

kram å hej! 


RSS 2.0