När du åkt...

Varje gång du åkt ifrån mej, vill jag springa efter bilen och hoppa in.
Varje gång jag åker ifrån dej, vill jag dra i nödbromsen och kasta mej i din famn.
Varje gång jag tänker på dej, slår mitt hjärta extra hårt. 
Varje gång du säger att du älskar mej, älskar jag dej ännu mera.

Du och jag...

Lite oro

Jag känner mej lite orolig i kroppen. Jag tror att det kan bero på att jag börjat skolan, det händer nått nytt liksom. Jag är spänd och känner mej knepig i magen, vilket gör att jag blir ännu mera orolig och så blir det en ond cirkel. Det är inte så att jag mår dåligt eller ska göra nått dumt, utan bara lite spänd i allmänhet.

Detta är en så himla fin låt av Ted Gärdestad, lite okänd, för mej iaf.

http://www.youtube.com/watch?v=zj_3MT-BbAk&feature=PlayList&p=5CCEA3205B0B2F1F&index=17Puss å hej

Första dagen!

Nu har jag haft min första skoldag! Det var psykologi och matte som stod på programmet. matten var faktiskt helt ok, men det är väl bara i början när det är lätt, sen ju längre fram vi kommer så blir det nog svårare skulle jag tro.

I lördags var jag , Jossi och Jessica ute på Husaren, det var riktigt trevligt. Det var längesen jag var där.
Looking good


En klassisk "nu ska vi ut och festa" bild!

Tackohej!

Skola

Idag började skolan! Jag ser fram emot att läsa, det ska bli kul. Matten kommer att bli riktig tuff dock, men det ska bli spännande att se vad jag klarar! Jag har gett mej den på att klara ett G! Jag börjar på måndag med psykologi A! Jag kände inte igen så jätte många, men några från högstadiet var allt med. 

Igår var jag och pappa under huset igen, vi skulle linda runt någon grej runt röret så att möss inte gnaga på isoleringen. Det är lite  tufft att ha varit där nere. Dom har slängt ut toan för det läckte ur ett rör. Så nu får vi gå ute på utedasset!
Ne inte riktist så drastiskt, vi har ju faktiskt en toa kvar inne.

Jag var och åt lite "hej då" lunch med Emelie, hon ska ut i väla igen! Det var jättemysigt, men jag blev helt proppmätt så jag orkade bara hälften. Så blir det när det är gott!Puss å kram

Semester

Min och Patriks första semester! Helt fantastiskt!!


Den första stugan i Lessebo. Vi la ner madrasserna på golvet så vi kunde sova bredvid varandra.


Utsikten från Långe Jan.


Långe Jans trapphus, väldigt jobbigt, jag hade träningsverk i flera dagar!


Andra natten i Kristianstad, även här sov vi på golvet.


Kaffe paus på torget i Lund.


Vi tog en promenad i Råå, där vi sov sista natten. Patrik ser nästan förstoppad ut. Han hatar att vara med på kort, så jag sa att vi skulel göra grimaser.


En jätteul mini golfbana på campingen i Råå. 


När vi var på Kullaberg så var det en nyckelpige invasion. Det låg nyckelpigor i stora drivor, det var så vidrigt!


Jag och Patrik på Kullaberg.


Världens snyggaste!!

Det var våran semester!

Tack å hej!

Smala Sussie

Den bästa scenen ur Smala Sussie...
http://www.youtube.com/watch?v=gsxi7sbQGyI

I morgon ska jag och Patrik åka på semester i några dagar! Det ska bli jätte mysigt. Vi ska nog åka till Skåne, det är där det regnar minst tror jag.Det var ju dop igår, och det gick jättebra! Jag har ont i armen idag efter att ha hållt Vilma i kyrkan, men det är överkomligt. Sången gick också bra, bättre än förväntat. Det var mycket goda kakor med. Ett MVG+ dop.

Over and out!

Var hos tandläkaren....

...igen!  Men nu kostade det inte lika mycket som tur var. Dom spolade och slipade på den övretanden som var väldigt vass, så jag har bitit mej i tandköttet hela tiden! Jag har beslutat att den ska ut, har inte lust att slänga mer pengar på en sketen tand som bara krånglar. Är dock lite orolig för mina rötter ser ut så här:  

Och hur kul ser den ut att rycka ut? Men ut ska den, jag får ta massa lugnande medel innan. Det gjorde jag sist gång.

Jessica var här på förmiddagen och vi tränade i kyrkan. Det ska verkligen bli spännande. Skit nu glömde jag prata med Jessie om vem som ska bära, men jag får göra det i morgon.


Jag har sutit på youtube och hittat två underbara låtar. Lyssna på denna! 

http://www.youtube.com/watch?v=x1nixzYHDus&feature=PlayList&p=5CCEA3205B0B2F1F&index=13 

Hur tuff dans somhelst!

Och vem kan låta bli att få rysningar till denna låt?

http://www.youtube.com/watch?v=q-jFBj5BJf0&feature=PlayList&p=5CCEA3205B0B2F1F&index=12 

En helt underbar film!! 

Ne nu ska jag sova och drömma om Patrik!!

Tack å hej!

    


Jobb jobb jobb

Phu vad jag har jobbat mycket det senaste! Men nu har jag varit ledig sen i fredags eftermiddag! Jag har varit hos plutten Patrik i helgen och det var jättemysigt. Hans föräldrar hade bjudit hem alla söner med flickväner på middag på lördagn. Det var jättetrevligt, och självklart fick jag ett sånt där hemskt skrattanfall. Även denna gång fanns det ingen anledning. Det som jag kan ha börjat skratta åt var när hans mamma berättade om när Patriks bror Tobbe klippte hans andra bror Jocke när dom var små. Inte så förfärligt kul, men jag kunde inte sluta. Skrattanfall á la midsommar! Pinsamt! Jag lyckades sluta, men då skulle Tobbe berätta om något och då brast allt igen. Jag fick gå iväg och lugna mej.
På söndags kvällen hyrde jag och Patrik film och myste ute hos han.

Nu drar det ihop sej till dop. Jag är lite pirrig både för sången och för att vara fadder, inte det att jag inte kommer att vara en bra fadder utan för att stå där framme, tänk om jag behöver kräkas! Ja, faktiskt, det är det värsta som skulle hände. Det finns ju ingen risk att jag ska tappa henne eller så, så det är jag inte nervös för. Det är skit detta, ska ta tag i det nu efter semestern.

Vilma är så go, hon är helt perfekt.Tack o hej!

RSS 2.0