Musik, en räddare i nöden!

Igår var det en jobbig dag. Det var ångesten som började göra sej hörd, jag åkte trost allt hem pga att jag inte mådde bra, men ibland känns det som att alla tycker mer om mej när jag är glad. Det händer att när jag inte orkar hålla en glad fasad längre så kokar det över och jag vill bara dra täcket över huvudet och sova bort det, men som synd är så finns det alltid kvar när jag vaknar. Även om jag vet att Patrik älskar mej för sen jag är, så är jag rädd att han ska tycka att jag är knäpp som blir sån här, vi har ju trots allt inte varit ihop så himla länge. Jag saknar honom jätte mycket.

Jag lyssnar jätte mycket på musik när jag är nere, musik som är harmonisk, det känns liksom som den går in i kroppen. Just nu lyssnar jag på Flying Pickets - Only You. Det är sån där musik man blir alldeles svag och varm av. Jag kan sitta i flera timmar och lyssna på samma låt, vilket gör att jag ibland tröttnar på låtar fort, men jag orkar inte tänka på hur det ska kännas sen. Jag vill leva i nuet. 

Vad händer med oss som har sånna här problem och tankar?

..

Long as I can see the light

Om Patrik:
Även om jag och Patrik kommer att träffas hyfsat ofta nu när han flyttat, så känns det ändå väldigt tomt att han inte är här! Vi har umgåtts hela veckan i princip, och i morse åkte han, så saknar jag honom redan. Allt som har med honom att göra känns så himla rätt. Jag vill var med honom hela tiden.

Om Grease:
Jag kom med i Grease, jag vet inte om jag har fått någon roll än, men på något vis spelar det ingen roll, hade varit förra året hadejag blivit ledsen om jag inte fått en roll, men nu nöjer jag mej med en dans och sång roll. Visst skulle det vara kul att få en talroll, men som sagt, det är kul att bara sjunga och dansa.

Om mej:
Jag börjar fundera på vad som krävs för att man ska bli av med all ångest, jag menar, jag har gått i terapi i nästan ett år, men det hjälper inte, det enda som hjälper är "det dumma", men det gör jag inte, vill inte såra mej på det viset. När ska jag kunna gå en hel dag och inte behöva tänka på min rädsla,( kräks)! Hjärtat rusar, jag känner mej skakig, jag vet så väl att det är panik och ångest symptom, men varför hjälper inte alla tabletter jag proppar i mej, varför lugnar inte alla timmar hos teraputen mej. Jag blir så less på skiten. Men jag är glad att jag har min familj, mina kompisar och mn Patrik som stöttar mej! Älskar er alla! 

http://www.youtube.com/watch?v=SFP5afPweVI

Puss å hej 

Flytt och Grease

Idag ska till Patriks och ta ett sista bad i hans lägenhet, det kommer kännas tomt utan honom i närheten. Visserligen är det bara 2 timmars tågresa till honom, men ibland kan det vara skönt att bara kunna åka till honom på 2o minuter. Jag ska nog hälpa honom och hans föräldrar att städa lite också, men flyttstädning är nog det tråkigaste man kan göra! Man måste ju städa precis överallt. Under badkaret, under spisen, i ventilationer, skura 3 gånger så att allt verkligen är rent.  Det ska bli väldigt mysigt i kväll dock, jag ska ta med mej DVDn och min skivspelare så vi kan lyssna på Creedens medans vi badar, och titta på Kill Bill när vi äter pizza! Det finns i princip inget i hans lägenhet, men kärleken finns ju!!

Nu över till Grease, jag känner mej förbered på ett oförberett sätt, jag kan låtarnam nej ag har inet övat jätte mycket på dom, jag har inte blivit nervös än, vilket jag vet att jag kommer bli i morgon! Det ska bli super kul verkligen, hoppas att jag kommer med! Jag ska sjunga den obligatoriska låten " There are worse things I could do" ur filmen, och sen " Walking on sunshine", den sjung jag på utagningen till Fritidsreso, och den känner jag mej trygg med!

Grease

Nu ska jag pysa! Hej å tack leverpastej!

En dag...

Idag har min syster varit på besök, vi käkade lunch ihop på ett mysigt ställe. Hon är så stor nu, hon ska nämligen ha barn om 3 veckor. Det har gått så himla fort allting, redan gått 9 månader.

På lördag ska jag göra audition för Grease, det ska bli riktigt kul, jag har spelar med det sällskapet i 7 uppsättiningar, så det skulle vara kul om jag fick vara med en gång till. Skulle ju väldigt gärna va en Pink Lady. Den senaste jag var med i var Little shop of horrors, den var verkligen helt underbar att vara med i. Jag spelade en av dom tre skolflockorna, men vi var inte skolflickor utan Alienettes (aliens), med sex som sitt främsta vapen. Det är ju en skräck musikal och vi var skräcken själv. Där fick jag verkligen visa min sång och dans talang, även om jag inte är så duktig så var det verkligen kul att få ge järnet!

Idag har jag ätit fiskbullar..mums..
 
Little shop of horrors

Puss å hej!

Mitt första inlägg!

Jag tänkte att det skulle vara skönt att skriva av mej lite skit här,
och om andra vill delta i mitt liv så varsågod, det är väl det som är meningen!

Min första hårdrocks konsert:
I går var jag på en hårdrocks konsert för första gången i mitt liv,Soulfly, detta var Patriks påhitt.
Men jag var road, det var kul att se på, men musiken var väl kanske inte det bästa jag har hört, vill man
höra skönsång är Soulfly inget man ska gå på.
Det är svårt att föklara hur det var. Men först av allt så var det ett förband som spelade,Incite, och försökte få igång
publiken, och det var en liten skara med människor som stod längst fram och skakade sina manar. Den killen som sjöng gick fram och tillbara på scenen och såg förbannad ut, skrek på oss att vi skulle komma fram till scenkanten, vilket ingen gjorde. När dom hade spelat klart var det ju dags för huvudshowen. Då kliver det ut en människa med tre stora drads, tar gitarren och börjar sjunga, eller sjunga och sjunga förresten, han börjar vråla och jag fatta ingen om vad han vråla om, folk gick ut på golvet, men helt plötsligt blir det en liten tom yta mitt på golvet, och där började helt plötligt 10 stycken människor att springa omkring och putta på varandra, det var verkligen helt knäppt, dom hoppade och puttade helt i otakt och utan anledning. Men det slutar inte där, ne för sångeren i Soulfly beordrar alla på den här cirkeln i mitten att springa runt runt, det var verkligen bland det konstigaste jag har sett, men det var underhållande. Jag hade dessutom lånat Patriks Sepultura tröja så jag fick riktig känsla. Jag kan tyvärr inte avgöra om det var en bra konsert, men Patrik sa att det var det och jag litar på honom.

Tack och hej!  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0