Vilma VILL ha väskan!

Vilma var sugen på min väska och hon lyckade få tag iden. Hon smakade till och med. Jag tyckte dock inte att det var någon bra idé, vem vet vilka bakterier det kunde varit där.Bara en toa!!

Jag har kommit på att vi bara har en toa i stundande vinterkräksjuka säsongen!! Vet faan inte hur det komer att gå!? Jag funderar ärligt på att sätta upp mamma och pappas poti-poti i garaget som jag kan gå på! Jag kommer att vara ännu mer orolig än vanligt att gå på toa, och om någon skulle få det så är det ju kört!!

Morgon

Nu är jag hos Patrik, jag vaknade när han gick upp. Jag ska väl försöka att somna om, men jag lyssnar lite på Youtube och läser bok. Jag kan inte fatta hur han orkar gå upp 05.15 varje morgon, jag skulle ha varit som en dö sill. Idag ska jag nog ro lite på Patriks maskin, det är ju kalas att han har en roddmaskin på sitt rum.

Hörs


Jag gjorde det!

Jag har gjort en ny banner helt själv!! Eller ja nästan jag använde måtten och färg som Sanne visade. Vet inte om den blev så snygg, tyckte nog den som Sanne gjorde var snyggare, men ändå! Tack Sanne!!

Peace


"What what (in the butt)"

Detta var en mycket skum låt.. Eller vadtycker ni??
Vad vill jag?

Jag har börjat fundrar på vad jag ill göra med mitt liv! Vill jag plugga??? Vill jag spela teater?? Vill jag jobba???

Plugga - det känns som att det är nu jag ska plugga, men då tänker jag på: vad vill jag plugga, jag måste antagligen ta lån.

Teater - Vart? Hur? När? Ska jag söka någon teater skola? Vill jag jobba med det?

Jobb - Vart ska jag jobba? Klarar jag jobba? Ska jag försöka hitta jobb nära Patrik?

Jag sökte till Astrid Lindgrens VVärld idag, mest för skoj skull och för att jossi har gjort det. Tänkte även slänga iväg en ansökan till High Chaparall också där mest för skoj skull, och det är ju ett jobb liksom.

Idag art jag lite nere också, jag har ingen direkt matlust. Det känns inte helt OK helt enkelt. Funderar på att åka ner till Patrik på tisdag och stanna till fredag, jag saknar honom jättemycket mest hela tiden!

Love

Vilka stora...

...fågelbad man skulle behöva om strutsar kunde flyga!!Love

Andra uppdraget inskickat!

Nu har jag skickat in uppdrag 2 till Hermods, hoppas att jag får lite bättre än g- denna gång. Vill gärna ha ett vanligt G iaf. Det var väldigt svårt med ögat och kameran, jag tyckte att det var väldigt krångligt att läsa i boken och försöka förstå. Jag skrev att jag skulle skicka med en mer utförlig beskrivning till nästa uppdrag. Jag får väl gå och prata med en optiker om saken. På tal om optiker så ska jag dit på måndag igen! Min syn blir inte bättre sen sist jag var där, det känns som musklerna krampar när jag kör bil och jag får ont i huvudet, skit jobbigt. Vi får väl se vad han säger.

Peace

Vilka stora...

...fågel skitar det skulle bli om strutsar kunde flyga!!Inte kul att tvätta bilen då!!

Vad lustigt det...

...skulle se ut om man såg en struts sitta på en telefonkabel!!Skönt att dom inte kan flyga!

Tänk er om strutsar kunde flyga...

...vad konstigt det skulle vara. Jag menar tänk er att en stor strust skulle sätta sej på skorstenen eller vilja ha mat på fågel bordet tillsammans med bofinkarna. Is it a plane? NO! Is it a cloud? NO! Its a STRUTS!


Ja tänk vad skoj det skulle se ut!!

Till Patrik

I helgen ska jag till Patrik, och det ska bli jättemysigt. Förra gången jag åkte så var det helt proppfullt på tåget så jag fick stå upp nästan en halvtimma mellan Herrjunga och Vänersborg! Helt sjukt! 

Snart har jag matte, och det går förvånandsvärt bra. Jag fattar inte hur jag kunde tycka det var svårt på gymnasiet!

Lucia

Jag förstår inte varför Töreboda har tagit bort lucia firandet i kyrkan! Det är så mycket mer än bara bli röstad på! Det är hur skoj som helst att åka runt och sjunga tillsammans med kandidaterna på olika ställen, allt handlar inte om att få bära kronan i slutet, man deltar ju lika mycket. När man går i nian har man så pass mycket vett i huvudet att man förstår detta, tro mig, jag har varit med. Då undrar jag också varför det funkar så fint i alla kommuner runt om? Blir så sur, det är ju en jättefin svensk tradition som en präst (som jag förövrigt tyckte mycket om) tar död på!
Tack Anders!


Veckan

Ännu en vecka som har gått, det går så himla fort nu! Snart är det jul! Jag här suttit med naturkunskapen nu, jag ska skriva lite om hormoner. Det är hur mycket som heslt jag ska kunna om varje kapittel i boken om jag gtrodde att det räckte med att svara på frågorna hade jag fel, jag ska kunna massaord och jätteskumma saker som min handledare antagligen ska fråga om när jag ska sitta med headset och hörlurar över internet, vi får väl se hur det går, det är ju ett tag kvar till det så jag får väl råplugga inför det sen!

Kramar

Lejon återträff

Titta på detta!! Jag får ståpäls varje gång jag tittar på det!LOVE

Får

Idag har jag läst i tidningen och hört på radion att någon i Tidaholm hade sett att några tagit ner fyra stackars får i en källare, och efter en stund kommit upp med svarta plast påsar. Hmm, lite misstänksamt! Det visade sej att dom här människorna köpt dom fyra fåren av polismästarens fru och dom hade sagt att fåren skulle få gå och beta, men uppenbarligen ändrade dom sej och tog ner fåren i källaren! Hur fasen kan man göra något sånt mot oskyldiga får!!!? Frågan är också vad skulle dom ha fåren till? Dom ägde en pizzeria och det var i pizzerians källare dom hade haft fåren, bland alla grönsaker. Tänk om dom skulel ha och lägga på pizzan!? Det är vidrigt hur någon kan göra så, hoppas att fåren får ett bra hem nu, i stället för att bo i en källare!
Peace 


BeyonceBeyonce sjunger Halo till en flicka med leukemi. Jag får rysningar ner till tårna!

Löshår

Tänkte det kunde vara fint med lite långt hår ibland, hitta en tjej som tävlar ut det så jag tänkte va faan, att vara med och tävla koster inget.. Hon som ordnar tävlingen är http://emmelist.blogg.se/ och löshåret kommer från http://www.rapunzelofsweden.se gå in där och titta för det var mycket fint!!

Sist jag använde löshår var jag inte nöjd jag såg ut såhärHörs

HöstenJag blir alltid väldigt nere på hösten, jag vet inte varför! Nu känner jag mej spänd och orolig, jag får dåligt samvete och ångest för minsta lilla. Som nu t.ex. har jag ångest för att jag vill totta på Körslaget men samtidigt vill jag sitta vid datorn, det känns som dt är en kamp i min kropp som inte vet vilken som kommer vinna! Körslaget eller datorn, just nu är det datorn, men det känns tungt. Jag menar det ska man väl ändå inte ha ångest för! PLÄH!!! Jag vill ju bara att allt ska flyta på som vanligt som det har gjort så bra nu under en längre period, men så fort det börjar bli grått ute så kommer det smygande!! Vill att det ska vara sommar igen!Toa på torget..

Jag läste i tidningen härom dagen att korv och glass kiosken ska läggas ner på grund av att dom inte håller standard vad gäller hygien m.m., kan kan inte komma ihåg ordet för det. Korv kiosken hade bl.a. ingen yta att ställa sina inkomna varor och ingen bra yta och allt var det var, OCH det fanns ju folk som kissade vid deras ingång och det trodde dom (vet inte om det var ägaren elelr kommunen) berodde på att det inte finns några offentliga toaletter på torget!! BULLSHIT, inte sjutton kommer folk att sluta kissa här och där på fyllan bara för att dom smäller upp en toalett!! Vad jag garvade när jag läste det. Visst det är ju bra att man kan kissa även natte tid efter en ute kväll, men det tror jag inte packade människor i Mariestad kommer att bry sej om!

PEACE

Tråkdag

Vilken hemskt tråkig dag det har varit idag! Jag är så uttråkad! Jag funderar på att gå lägga mej för jag är så uttråkad, klockan är 21.32. Jag är inte så trött, men det är så trååååååååkigt!

Skolan

Nu har jag börjat på andra delen i naturkunskapen, och just nu handlar det om enzymer. Så nu är jag på jakt! Jag ska skirva om fyra olika enzymer och eftersom in lärare tyckte att jag skrivit för kortfattat ska jag nu utöka mina svar, skriva sånt som inte står i boken utan kika lite på internet vad jag kan snappa upp där.

Stulna telefoner

Läste i tidningen idag att det har skett ännu en stöld av en mobiltelefon i ett omklädningsrum på någon skola i Mariestad.
För det första vill jag säga att den/dom som stjäl mobiltelefonerna kan gå och dra räva i mös! Sen vill jag säga: Hur faan kan ni vara så dumma att ni lägger era mobiltelefoner i jackan i ett olåst omklädningsrum när ni vet att det är någon/några som är klåfingriga och inte kan hålla ordning på vad som är mitt och ditt!!

Åh

Äntligen har jag blivt lite normal i magen, efter nästan två veckor då jag varit jättehård, och då snackar vi verkligen hård! Det har känts som jag har skitit tennisbollar! Men nu äntligen så har det släppt, och jag är så glad. 

RSS 2.0