Min nya hårfön

Igår fick jag en hårfön i födelsedags present av Jossi!


Tack Jossi den var supergrym!!

Over and out


Tacoskiva

Igår hade vi Tacoskiva! Vi åt tacos med kräftskivegrejer. Tyvärr fanns det inga kräfthattar att köpa så vi köpte hattar med Bilar. Det gick lika bra. Emelie flytta till Linköping idag, så vi hade lite Hej då middag.
Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder, men min kamera är verkligen knäpp. Nästan alla bilder blev suddiga!

En bild har jag snott från Emelies blogg.


Tacos


Jag och Helene


The Gang

Lycka till i Linköping Emelie!


Gympa

Idag var jag på ett gympa pass i Skövde, jag ska ev. ha det på gymmet i Mariestad. Jag säger bara: FY helvete vad det var jobbigt! Jag trodde jag skulle dö! Jag orkade inte lyfta armar och ben till slut, det har jag aldrig varit med om förut. Det tog liksom helt stopp. Sen efteråt så tänkte jag att jag skulle köpa lite chips och titta på Fångarna på fortet, jag köpte salt vinäger för dom kommer jag ihåg var så goda. Vilken besvikelse! Jag gillade dom inte, jag blev jätte ledsen.

Peace

Fångarna på fortet

Jag var så lycklig igår när Fångarna på fortet gick! Jag kommer ihåg när jag var liten och familjen satt hemma på lördags kvällen och hade köpt godis, cips eller kanske pizza någon gång ibland. Det är sånna minnen man har nära hjärtat.

Jag blev faktiskt glatt överaskad när jag tittade på programmet igår. Verkligen över förväntan. Jag menar inget slår Gunde och Agneta. Ja det gav en verkligen flashbacks från barndomen. 

Wiho

Hmm, denna dagen började med svampplock i skogen, det var en skön början. Det är så härligt att gå runt i skogen och kika. Man behöver ju inte alltid hitta massa svamp, ungefär som med fiske.

På lördag ska vi ha tjejkväll med tacos med kräftskive tema! Det ska verkligen bli asakul! Lite udda lite konstigt, precis som jag! Mohaha!

Mina känslor för denna dag skulle jag beskriva som lite förvirrade, jag är lite förvirrad överlag just nu. Jag vet inte vad jag vill göra i mitt liv, det känns lite halv jobbigt, men jag är nog inte ensam att ha dom känslorna kan jag tänka.

Over and out


Hoho

Jag sitter nu i min syrrans lägenhet och är kattvakt, mycket spännande.

RSS 2.0