Fundering

Idag när jag åkte till Konsum började jag fundera på vad jag hade på mej egentligen! Jag hade en knepig mössa, min stora halsduk, min vinderjacka, ett par halv skitiga mjukis byxor och ett par stora vinter skor. Jag har aldrig tänkt så mycket på vad jag ar på mej när jag besöker Ica, Pressbyrån eller Konsum, man kan ju se ut precis hur som helst! Eller kan man det? Bryr sej folk som jag kanske är halvbekant om vad jag har på mej en helt vanlig torsdag? Eller ska jag börja bry mej om att dom kanske bryr sej om vad jag har på mej? Jag är ju inte sån som tänker ut vad jag ska ha på mej när jag ska till affären. Men är det OK att komma klädd i ett par sletna mjukisbyxor och ful mössa på Ica? Det är lite konstigt att jag helt plötsligt börjat tänka såhär, jag har aldrig varit direkt mode intresserad, utan tar på mej det som ligger framme. Ska fundera mer på detta.

Peace

Vad kan detta vara?
Kan du lista ut vad detta är?
.

But it's time to face the truth, I will never be with you.

Snö!

Jag fattar inte hur det kan snöa så mycket! Idag har jag och mamma skottat massa, och det fortsätter att snöa! Vi lär får skotta lika mycket i morgon igen, helt sjukt!

Jag skulle ha åkt till min teraput i Vänersborg idag, men det sket sej lite pga all snö. Även om jag vet att jag kör försiktigt så kanske inte andra gör det! Som tur var så slapp jag att betala ändå, annars vill hon att man ska säga till minst två dagar innan.

Jag har varit hos tandläkare idag, eller rättare sagt tandhygenisten. Jag hade inga hål, vilket känns helt underbart!

Party!

Igår var jag och Hilmersson på party på Bogrens! Det var jättekul!
Livets ordDetta är både hysteriskt kul och lite creepy...

Isterbunke??

Ok, jag har världens fulaste handstil, men det är tyvärr ingen jag kan göra något åt!! Jag skrev en lista på vad jag och mina föräldrar skulle ha med oss till tacosen hos Diana. På lappen står följande:
Jag - tortilla bröd
         chips

Mamma - guka majs
                och tomat
                cream fraich
                stor burk

När mamma och pappa skulle åka till Diana efter dom hämtat alla grejer så hittar mamma min lapp och undrar vad isterbunke är för något! Jag fatta inget förens jag kom hem och såg lappen! Då stog det ju stor burk och inte isterbunke!! Tycker inte ni att det står stor burk längst ner? 


Ingen Fame för mej

Jaa kom inte med i Fame...

Min nya favorit låtAlicia Keys - Try sleeping with a brooken heart

Sandra goes hamsterSuper kul!

Tanden är väck

Det gick bra att du ut tanden. Jag var inte lika väck som förra gången, men jag var lugn. Dom fick hålla på i en och en halv timma för rötterna pekade åt alla håll. Hon fick dela dom i säkert 5 delar. Det var nästan så att det fick komma en annan tandläkare för tanden satt så hårt.
Men jag lever!! 

Kjell Bergqvist

Ett klipp med Kjell Bergqvist i Ett Herrans liv, helt hysteriskt kul!


RSS 2.0