Nervös

Usch nu är jag så nervös inför i morgon så jag tror att jag skiter i tandläkaren!! Vill ju inte ha min tand kvar, men är det värt att utsätta sej för detta?

Mys sjuk..

Jag börjar bli mys sjuk! Saknar att ha någon att gosa med.

Idag var jag på dans audition, det gick sådär. Det kunde ha gått bättre och det kunde gått sämre. Jag tror inte jag får någon plats i Fame. Det är en känsla jag har. Det fanns några som fick stanna kvar för dom ville höra lite mer av och dom påpekade flera gånger att det inte hade med att göra om dom var bra eller dåliga utan att dom bara ville höra lite mer av. Men ändå tänker man ju så att dom vilel se om dom passa för vissa roller osv. Det är så himla svårt att inte jämföra sej med andra. Jag tänker så när jag går på audition att nu ska jag inte jämföra mej med någon, men lik förbannat så gör man det ändå!

Dans audition...

I morgon är det andra delan av auditon till Fame! Jag är pirrig! Jag vet att det var många duktiga dansare där förra veckan när det var sång och teater! Det finns två tider att välja mellan antingen kl 9 då alla som har erfarenhet (känner sig duktig) ska komma sen har vi en tid vid 11 då alla som har lite erfarenhet elelr ingen erfarenhet ska komma. Visst, jag har erfarenhet, men jag kan ju inte påstå att det är jättemycket. Så jag funderar och funderar. jag är så rädd bara för att det ska vara en jättesvår koreografi och jag ser ut som jag aldrig dansat förr. Men samtidigt om man går på den andra så är det kanske en jättelättoch då får man inte visa vad man kan! Phu...

peace

Tandläkaren!

På måndag ska jag till tandläkaren och dra ut min visdomstand!! Jag ska till käkkirurgen i Skövde, och jag är livrädd. Visserligen ska jag få lugnande och sist jag fick det blev jag jätte hög och låg och snackade om jätte skumma saker. Det vad skit kul! Men jag är så rädd att jag ska bli illamående av det, förra gången blev jag inte det, så varför skulle jag bli det nu? Jag ska säga till mamma att hon får filma mej när jag svamlar om massa konstigheter. Det kan vara kul att se sen efteråt.
Så här såg jag ut när jag var drogad sist:
Love

Dans i TV

Mitt och Ericas bidrag ska vara med på TV!!!! Dom ringde till Erica och frågade om dom fick ta med vårat klip i reklamen på till LETS DANCE!!! Det är säkert bara en liten snutt, men ändå!!! Helt fantastiskt! Så titta på reklamen i Lets dance!!

Här kommer klippen igen:


Mina vänner

Erica, Nocko, Arne och Bollen elelr en hårboll i tre olika storlekar!


Du min lilla fjärt! Aldrig har man tråkigt i din närhet. Vi kan prata om allt, från vad som står i ena hörnet i min invecklade pyamas till djupa känslor! Du är det närmsta. Min själsfrände och förlånga tröja! My heart beats for you!


Jessica

Jag är så himla glad att vi har hittat tillbaka till varandra! På högstadiet var det du och jag mot världen. Jag vet att vad saken än gäller så finns du där för mej! Min syster. Lots of love!

Jossi

Saknar att ha dej i min närhet, vill att du ska bo i min garderob eller så! Vi ska banne mej komma utomlands igen. Jag vill Thailand! Vart vill du? Cant live without you!

Sanne

Min glada australien-girl! Saknar dej jättemycket. Jag skulle så himla gärna velat komma och hälsat på. Men när du kommer hem sen så ska vi leka du och jag! <3 Love to you!

Emelie

Du är så fantastisk, men vi hinner ju aldrig ses. När du kommer hem åker du lika fort :'(. Men nu när du kommer från Idre ska vi ses! Det ska jag se till! Kiss and love

Lina

Vi är så lika så det är nästan otäckt! Vi har lika kul varje gång vi ses, synd bara att det inte är mer ofta! Jag kommer och hälsar på dej, var så säker! Tits and ass baby

Jessie och Diana

Det finns inte ord för hur mycket jag älskar er! Ni är dom bästa systrar en Sandra kan ha! Om jag inte hade er så skulle min värld inte fungera, då skulle inte jag vara jag. När jag är glad, när jag är ledsen, när jag är förvirrad så finns ni där för att ta hand om er lillasyster. Älskar er till månen och tillbaka en miljard gånger!


Peace

Telefonsamtal

Jag blir så arg! Nu har jag försökt att få tag på arbetsförmedlingen, komvux Töreboda och komvux Mariestad, men det är ingen som svarar! Vad faan gör man då? Jag får gu upp i morgonbitti kl 8 och ringa, då måste dom väl vara där? Det är det enda jag kan komma på! Man blir inte ens kopplad till någon så man kan lämna ett meddelande. Så himla frustrerande. Jag vill komma igång med skolan snart, och jag vill ta kontakt med ams så jag kanske kan få någon praktikplats så jag iaf kan få några pengar i månaden!
Blir irriterad!

Ricki Lake

Jag tittar på Ricki Lake, helt fantastisk! Det är så underbart. Det var roligt när det gick på TV. Lite lugnare är Jessy Springer. Men det är också mycket underhållande.

Helt hysteriskt kulDet är så typiskt oss tjejer!

Hans vänner

Jag försökte verkligen att nå upp till hans kompisars nivå, men det gick inte. Det kändes som jag alltid var tvungen att tävla mot dom om hans fulla uppmärksamhet! Men det var lönlöst. Det var lika enkelt som att försöka få en grävling att spela krocket och dricka te samtidigt! Vad faan kunde jag ha gjort annorlunda?! Jag vill ju att det ska vara vi, men inte som det ser ut nu. Det är omöjligt! Det är inte så himla enkelt att komma in i ett ihop svetsat gäng. Det var ju inte så att hans vänner inte tyckte om mej, dom är jätte snälla verkligen. Så himla svårt!

Slut..

Även om det känns som himlen fallit ner, finns det ingen kärlek mer
Vi kan ju inte låtsas som att vi alltid ska vara vi, den tid som varit har gått oss förbi
Det har varit ett underbart år, och nu ska vi ta vara på en ny tid vi får
En tid utan din mjuka hand, en tid utan det skratt jag hör ibland
Även om det känns som himlen fallit ner, kan vi inte älska mer

Sandra + Patrik = sant

Festival 2009

En liten film snutt från Töreboda Festivalen 2009!
Jga tror att det är Jossi som filmar och Sanne som är ett hysteriskt fan!
Lägg märke till att alla applåderar åt *host* mej!


Nu måste ni rösta!!

Nu måste ni gå in och rösta på www.becel.se !! Rösta på Arne och bollen! Det blev lite i otakt för musiken lades in i efterhand, men vi är grymma!

tack för din röst!!

Jag kan pricka av två!!!

JAG SKA...
X ta kontakt med någon människa som kan hjälpa mej med min spyfobi
... se till att få godkännt i matte B
X  se til latt få godkänt i naturkunskap B
... hitta ett sommarjobb
... fundera på vad jag vill bli
... försöka hitta någon trevlig praktikplats (ev. på ett apotek)
... försöka flytta hemifrån
... inte tveka inför nya saker
... trappa ner min medicin ännu mer
... resa med någon kär
... bli bättre på att hälsa på mina vänner
... bli bättre på att höra av mej till mina vänner
... inte älta det förflutna
... börja träna på allvar
... inte trycka ner mej själv
... börja tänka mer på mej själv
... inte ta någon skit
... inte ge någon skit
... inte äta någon skit
... inte bära någon skit
... börja sjunga i en kör

Jag fick mitt G i naturkunskap, och har även tagit kontakt med någon som kan hjälpa mej med spyfobin!!

För högt!

Jag skulle gärna vilja läsa till receptarie och har kollat upp vad som krävs. Biologi B, Fysik A, Kemi B, Matematik D. Jag som inte ens blivit godkänd i matte B än. Kul! Jag har verkligen tänkt på att läsa till det ganska mycket nuför tiden och skulle tycka det var kul. Men men, life is a bitch.

Nu får jag fundera på något annat.

becel.se

Igår gjorde jag och Erica en dans som vi ska lägga upp på becel.se, så då måste alla gå in och rösta, för vi vill få biljetter till lets dance!!

Här är resultatet!


Vad ska göras?

Nu börjar man ju så fint fundera på vad som ska hända på det nya året.

JAG SKA...
... ta kontakt med någon människa som kan hjälpa mej med min spyfobi
... se till att få godkännt i matte B
... se til latt få godkänt i naturkunskap B
... hitta ett sommarjobb
... fundera på vad jag vill bli
... försöka hitta någon trevlig praktikplats (ev. på ett apotek)
... försöka flytta hemifrån
... inte tveka inför nya saker
... trappa ner min medicin ännu mer
... resa med någon kär
... bli bättre på att hälsa på mina vänner
... bli bättre på att höra av mej till mina vänner
... inte älta det förflutna
... börja träna på allvar
... inte trycka ner mej själv
... börja tänka mer på mej själv
... inte ta någon skit
... inte ge någon skit
... inte äta någon skit
... inte bära någon skit
... börja sjunga i en kör

Jag kommer nog på mer saker och då skriver jag det någon annan dag!!

Peace

Grått nytt könshår!!

Ja alla har sina olika sätt att önksa gått nytt år. "Grått nytt könshår" fick jag av inte oväntat av Erica, min vän och syster!

Är år 2010 mitt år? Enligt min själsfrände Hilmersson är detta vårat år! Jag hoppas att detta året är allas år, att nya utmaningar väntar bakom varje knut.

Visserligen började året inte som väntat. På nyårsafton låg jag med 38.5 graders feber. Men det kan ju inte bli sämre iaf!

Jag vill tacka alla för 2009!!


RSS 2.0