Idag har jag...

...haft pass. Jag märker att jag börjar bli starkare vilket är kul.
Höstens färger börjar komma fram nu, vilket känns skönt, och idag har det varit en underbar dag. Imorogn hade jag tänkt att jag skulle åka in till Skövde och köpa en nu kamera. Den jag har är verkligen förskräcklig! Men nu ska jag köpa mej en riktigt bra digitalkamera!

Smala SussiPeace

Snö

Nu längtar jag tills det blir snö! Det är ju så fint ute då. Visserligen var det nästan för mycket snö nu i vintras, man fick ju skotta varje dag! Det blev lite enformigt.

Jag funderar på vad jag sak göra nu i veckan. Jag ska ju ha pass i morgon, sen kommer ju Jossi på fredag, hmm, får se lite vad som kan hittas på resten av tiden.


Big girls don´t cry

Jag har hamnat en i en känslo svacka. Allt känns allmänt jobbigt och tungt. Till och med valet idag kändes konstigt. Jag fick värsta ångesten när jag skulle välja, det kändes som att allt hängde på mej. Det är väl att det börjar bli höst, jag brukar bli väldigt down då. Men det är skit jobbigt verkligen. Det kändes skönt att få lite pepping av Jossi.

Igår var jag och Sanne på partaj. Vi sköt pintball och luft gevär och det var kul för jag har aldrig gjort nått sånt förr. Det var väldigt kul att träffa en gammal klasskompis. Sanne var mästar skytten! Fy satan vad hon utklassa dom andra!

Sen har jag nog bestämt mej för att bli nykterist lite i mellan åt sådär. Inte för att jag brukar dricka några kopiösa mängder och bli redlös, utan för att det känns mer ok att säga "Jag är nykterist, det är därför jag inte dricker" än att säga " Jag har druckit några öl och nu känner jag inte för att dricka mer".

Lööv!

En helg i Göteborg

Lite bilder från när jag var i Göteborg och hälsade på Jossi..

På en restaurang på Liseberg


På samma restaurang

Jag skulle ju bjuda Jossi på middag på Liseberg. Det var en födelsedags present. Vi tänkte att vi skulle åka lite karuseller, men det var så mycket folk så vi gick på Universeum i stället. Vi spelade på några hjul och vann.


Jag vann en påse chips...


... och Jossi vann en väska med godis.


Nu är på Universeum!


Jag lägger på lite ved på en bra i en kåta


En liten clownfisk


En såghaj, jag tror det heter det iaf
Vi fick lära oss att pojk hajar har två pillesnoppar, eftersom dom inte köra varken missonären eller doggy style. Dom har två så dom har större chans att pricka rätt eftersom dom kommer från sidan.


En orange fågel


Glada som få


Här skulle vi se besatta ut, men vi ser mer förstoppade ut, eller jag iaf


Ja, vi skulle göra något kul, det slutade med att Jossi skratta så hon grät


Mys

Ja det var min Göteborg helg i bilder.

Peace
Ännu en dag är till ända

Vad har jag gjort idag då? Jag har varit hos Jessie med pizza, och hon visade mej lite moves till onsdagens gympa-pass. Jag fick upp min motivation igen, det ska bli kul ha det passet, även fast jag inte så uthållig och stark så ska jag nog kunna peppa dom till att köra hårt.

Vad ska man hitta på att göra egentligen?
Jag har sökt 3 stycken jobb, har inte hört från något. Visserligen så var det sista ansökningsdagen i fredags men ändå. På fredag ska jag på möta om ev. jobba i Norge, det låter väl spännande?

Men jag har nog tappat min tro på mej själv vad gäller jobb, det känns som att jag inte skulle klara nått!
Men det ska jag jag! Jag ska visa mej själv att jag klarar det och faan vad häpen jag kommer att bli när jag står där högst upp och tittar ner på mej själv! Jag ska banne mej visa mej! Bara för att jag säger att det inte går, blir jag bara mer taggad. Jag ska få se! Vänta bara!!!

Fortsättning följer...

Jag och Jossi kan...

...mycket men inte skriva låtar och sjunga stämsång ihop! Vi har suttit nu ikväll och försökt skriva en schlager hit, men vi kom inte fram till något vettigt alls. Eller vi kom fram till två väldigt fina dikter, vi skrev lite och vek pappret så den andra kunde fortsätta utan att veta vad det stod. Ungefär som när man ritar huvud och viker, ritar kropp och viker osv. Vi kom dock fram till att vi skulle ge varandra några ord så det inte blev helt pannkaka. Detta är resultatet:

Tema: KÄRLEK

DIKT 1
Ingen annan har fått mej att falla så hårt som jag någonsin kan.
Jag vill att du ska veta att jag tycker om din hand som håller i min.
Dina ögon är en spegelbild av mitt eget jag och tillsammans är vi starkare när vi står tillsammans.
Du är allt som jag önskar i din famn är jag trygg.
Låt mej få stanna i dina armar tills vi inte kan andas mer.
Jag vill vakna i din famn när dagen börjar gry och tillsammans kan vi möta världen ihop.

DIKT 2
Du stryker mej över kinden och rör vid min kind.
Jag såg på dej och visste att jag var den som du höll kär.
Hjärtat mitt gör volter i mitt bröst.
Jag vill alltid vara nära, jag vill ha dej här bredvid.
Jag vill somna vid din sida och säga att jag älskar hur du ser på mej.
När dina läppar möter mina i en kyss blir jag eld och lågor och vill skrika ut att jag älskar dej.
Får jag älska i gryningens timma.Nu säger vi god natt!

Peace


The Bodyguard

Idag gick The bodyguard på tv. Den är så himla bra och Kevin Costner är helt sjuukt snygg i den! Han ska jag gifta mej med.


Mmm, tänk dej honom med ketchup!

I morgon ska jag åka till Götet och hälsa på min goa Jossi! Vi ska på Liseberg! Hoppas att det inte är allt för mycket folk. Sen hoppas jag att i kan gå på stan lite, har inte frågat henne än. Jag får väl fjäskar lite innan så kanske hon vill.

Love

No air

Usch ibland hamnar jag i en kärleks svacka. Jag vill så oerhört gärna bli kär och ha en kille. Nån man kan säga: Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor... till. Någon man kan ligga brevid och hålla om när man känner sej ensam. Någon som man kan känna en speciell samhörighet med, veta vad den andre tänker i vissa situationer. Skratta ihop, gråta ihop, bli gammal med...

Nej nu blir jag lite gråtig nästan. Jag sitter och lyssnar på massa snyftiga låtar och tycker synd om mej själv. Men gott folk det får man göra ibland.

Men jag har ju alltid mina vänner!

Love


RSS 2.0