Tröttast i Skaraborglän

Jag vill absolut inte klaga, jag är super glad och tacksam över att vara gravid och allt sånt. Men nu börjar min kropp kännas som ett ton. Jag är så jävla trött och det känns ibland som att jag kör på reserver.
Jag var på MVC i måndags och allt såg bra ut. Magen har vuxit 2 cm sen jag var där sist, så det är ju skönt.
 
Ibland tvivlar jag på min förmåga som mamma, de är väl ganska vanligt. Men jag har så svårt att tänka sej mej som mamma. Det känns så långt bort, men jag hoppas att det är sant som dom säger att man växer in i rollen och när man väl håller i barnet så vet man precis vad man ska göra.
 
Love

Musik

Jag är så facinerad av vad musik kan göra med en egentligen. Jag lyssnade på en av Aerosmiths nya låtar (what could have been love) härom dagen och blev så lycklig. Själva låten och musikvideon var ju inte så lycklig, men jag blev så glad när det kommer låtar som är helt perfekta och den låten är verkligen helt perfekt eller närmre perfektion kan man inte komma. Så himla härligt.
 
 
Har även hittat lite nya fina låtar från Shrek filmerna som jag ska sätta mej och lyssna på, där finns det mycket bra skit att finna. Detsamma gäller So you think you can dance, där har jag hittat många fina låtar från.

RSS 2.0