Träligt

Usch, nu börjar det bli riktigt träligt att vara hemma. Idag har jag iofs, vart hos mamma och bakat och det var kul. Men i längden blir det skit tråkigt. Jag skulle ju till vårdcentralen på onsdag, men jag fick flytta det till fredag för min läkare var sjuk. Det blir så påfrestade alltihop.

Baka imorgon

I morgon ska jag till mor min och baka. Vi får hoppas att det gåt bättre när mamma hjälper till. Det kan ju inte bli värre än det var i veckan iaf.
 
Denna dagen har verkligen varit lång, den där timman för massor, det känns som att klockan ska vara mer är 19, det känns som att den ka vara 20 eller 30!
 
Love

Baka baka

Har förökt att bara lite idag, tänkte eftersom Axel fyller år snart så kan det vara lämpligt. Men jag har inte bakning i blodet, det vill sej inte. Jag fick hiva en hel smet kärleksmums för att den gick helt enkelt inte att få ut på plåten, det blev bara en stor klump. Så det var ju lite halv kul. Den andra smeten ble inte å bra den heller men jag skickade in den i ugnen ändå, det kanske inte är något att bjuda på, men jag ville inte slänga en hel smet till. Vi får hoppas att det smaka bra iaf, sen hur det ser ut får bli en annan sak.
 
Jag har nu tagit kontakt med vårdcentralen om mina foglossningar, eftersom jag jobbar 1-2 dagar, sen får jag sjukskriva...vänta, kakan är klar! Nu har sanningens ögonblick kommit! Den blev inte så bra...Skit samma :(
sen får jag sjukskiva mej i några dagar, det funkar ju inte i längden, så doktorn får sjukskriva mej så blir det bra. Jag kanske inte behöver vara sjukskriven på heltid utan lite grann bara. Jaja det blir nog bra.
 
Love
 
 

En liten plutt

Nu är jag helt plötsligt i vecka 22! Hur skumt känns inte det då?
Det sparkar och slår jävlar i mej, men det är härligt. Det är ju nu som det finns rum för den att röra sej på.

Min rygg börjar balla ur nu, med foglossningar och skit.


RSS 2.0