Majskrokar

Diana glömde lite majskrokar här idag. Dom är nu ett minne blott! Mohaha!


Mumsigt fullibiblan!


Shopping och zombies

Idag har jag varit med Sanne i Skövde och shoppat! Eller hon shoppade och jag var smakråd. Emelie tittade in på ett hörn också, det var jättetrevligt. Sanne hittade ett par jättefina skor, höga och svarta. Jag skulle behöva lite höga klackar eftersom mina kompisar är långa så behöver jag komma upp lite så dom inte ser allt mitt mjäll! Haha..När vi åkte från Maxi in till stan såg vi två livslevande ZOMBIES!! Hur häftigt som helst. Först trodde vi att det var några som var dyngraka, men sen såg vi ju att det var zombies. Jag blev lite smittad, så när jag kom hem såg jag ut såhär!Kanske var det nått jag åt, jag vet inte!

Ett armband vore fint!

http://stjarndesign.blogg.se/ inns det jättemånga skitfina smycken! Jag tycker att den längst upp Underbar är underbar!! Tänk om man kunde va så kreativ och ha sånt tålamod och sitta och knepa ihop smycken! Så jag bestämde mej för att anmäla mej till en tävling på http://emelojs.blogg.se/! Hoppas att jag kan vinna det fina armbandet!

Love


Melissa Horn

Jag har blivit fan av henne. Jag gillar hennes låtar väldigt mycket, som är så fina och harmoniska! Texterna är väl kanske lite deprimerande men jag gillar dom.


Med ena foten utanför.

Snälla alla kvällstidningar..

..sluta skriv om Madelenes problem med Jonas! Hon har det nog svårt nog som det är om allt som skrivs är sant! Det behövs ju inte göras värre genom att visa hela Sverige vad hon går igenom. Visst hon är en offentlig person, men att gräva i någon annas privatliv på detta vis är inte OK! Det hade varit en sak om hon rökte braj när hon skulle inviga ett bygge eller nått. Då förstår jag att folk skulle reagera och tidningar skrev om det. Men hon är ju för gudsskull bara människa. Jag tycker det är så hemskt att folk tjänar pengar på andras olycka. Jag har valt att inte läsa om det! Det gäller ju för henne som för alla andra : Man ska kyssa många grodor innan man hittar sitt svin!

Italy Baby!

Lite bilder från när jag och mamma var i Italien!


Jag och mamma på flygplatsen redo att lämna vår väska.


Så här trångt var det på flygplanet. Visst att det brukar vara trångt på flygplan men detta var löjligt trångt.


Nu har vi landat i Pisa och väntar på bussen.


Detta var ett ställe där det fanns varma källor. Dom badade inte i källorna utan dom drack vattnet. Tänk vad äckligt, varmt vatten som kunde bli upp till 33 grader. Det var tyvärr stängt men jag tog kort genom grinden.


En bänk i en park. Det var rötter som dom lagt en stenplatta på.


Mycket fin arkitektur i Montecatini.


En häftig fontän. Dom där plåt grejerna rörde på dej när dom blev vattenfyllda.


Utanför hotellet med mamma i på ena sidan.


Vi tog kort på träd åt pappa. Såhär ser nämligen ett träd ut efter pappa vart i farten och klippt dom. Bara knotor.


Pizza som väldigt spröd och god.


Våran fina toa.


En brutal soffa dom fanns på hotellet. Jag ser ut som en Lilleputt.


Utsikt från en gammal stad på ett berg.


Jag och mamma i solen.


Mamma och jag i ordning för sista kvällen.

Vi hade det jättetrevligt. Tyvärr blev det inget lutande torn. Vi bodde 6 mil från Pisa och det kosta lite mycket att hänga med på den utflykten. Men vi såg massa kul saker. T.ex. när vi var med på en utflukt till Lucca så var det tre tanter i våran grupp som delade på 3 käppar och en rullator. Ena stunden gick en tant med rullator och dom andra två hade antingen en eller två käppar, sen bytte dom helt plötsligt. Super kul! När jag och mamma pratade om det på kvällen när vi skulle sova så fick vi ett härligt skrattanfall och skratta så tårarna spruta!
Annars så vi massa fina hus och gårdar. Det var en jätte mysig tur med min älskade mamma!

Peace
 


Magkatarr

Det knns som jag har världens magkatarr. Jag tänkte nu visa i bild hur det känns när jag har magkatarr!1. Hunger - Det känns hela tiden som jag är hungrig, även fast man precis ätit.
2. Pirr - Jag får en pirrande känsla i magen. Det är nog främst för jag är rädd för att spy.
3. Spagetti - Av någon konstig anledning känns det son jag har massa spagetti i magen. fråga mej inte varför, men jag får en bild i huvudet på massa spagetti som ligger i magen på mej.
4. Sug - Jag har ett sug efter mat eller vad som helst som går att äta!
5. Kurr - Det kurrar och lever i magen hela tiden.
6. Luft - När det kurrar så är det precis som jag blir som en gasboll och släpper mej mycket.
7. Bajs - Magen tror ofta att jag måste bajsa, och då menar jag löööst, men när jag väl sätter mej på toan kommer det bara luft och det känns som jag är stenhård i magen.

Ja det är så det känns i min mage just nu, ifall någon undrar!

LOVE

Körslaget

Igår när jag såg på Körslaget så var det en låt som jag satt och rös till rakt igenom! Fait accompli! Så himla fin. Det är Tommy Körberg som gör den egentligen, men jag tyckte att TEAM Moraeus gjorde den bättre!Lyssna och njut!

Big girls don't cry
Jag älskar denna låt! Speciellt frasen Yes, you can hold my hand if you want to
'Cause I want to hold yours too

Lyssna och njut!

3 kryss till!

JAG SKA...

X
 ta kontakt med någon människa som kan hjälpa mej med min spyfobi
... se till att få godkännt i matte B
X  se til latt få godkänt i naturkunskap B
... hitta ett sommarjobb
... fundera på vad jag vill bli
X  försöka hitta någon trevlig praktikplats
... försöka flytta hemifrån
... inte tveka inför nya saker
X  trappa ner min medicin ännu mer
resa med någon kär
... bli bättre på att hälsa på mina vänner
... bli bättre på att höra av mej till mina vänner
... inte älta det förflutna
... börja träna på allvar
... inte trycka ner mej själv
... börja tänka mer på mej själv
... inte ta någon skit
... inte ge någon skit
... inte äta någon skit
... inte bära någon skit
... börja sjunga i en kör

Jag kan kryssa av tre till!
Hitta praktikplats, trappa ner min medicin och resa med någon kär!
Praktikplats, Bergmansgården
Trappat ner min ena medicin
Jag och mamma ska till Italien på måndag

Terapi

Nu sitter jag här hemma och kör lite terapi med mej själv. Jag har lite ont i magen, var lite halv lös när jag gick på toa. Jag har känt mej lite knepig i magen sen jag gick från "jobbet", och det blir ju inte bättre av att det går maginfluensa rykten där, plus att jag har ätit frysta hallon i en muffins. Så nu sitter jag och försöker låta min oro försvinna av sej själv, utan massa säkerhetsbeteenden, dvs känna puls, tugga tuggummi m.m. Denna oro jag känne ska kroppen ta hand om själv, och det vet jag att den gör. Jag har ju tränat det hos min teraput. Jag har fått ta i handtag och sen slickat på mina händer. Då går pulsen och oron sätter in, då ska jag bara sitta och vänta tills det går över, och tro det eller ej, men det gör det! Väldigt skönt!

peace

Påskpyssel

På Skärtorsdagen var jag hon Jossis farmor och påskpysslade!


Min fina påskhare


En kckling med mössa, vantar och halsduk


En påskkrabba som Johan gjort


En kyckling som Carro gjort

 
Massa marsipan med olika färger

Det var en trevligt pysselstund! Kul att få använda sin fantasi!


A little over zeroÄlskar denna låten!

Nu börjar..

..jag känna mej lite rastlös. Jag vill hitta på något stort, men jag vet inte vad. Eller stort och stort förresten, vad som helst. Det är gött att veta att jag ska åka till Italien 12 april! Det ska bli jättekul! Jag längtar jättemycket. Är lite pirrig inför flygresan, men det går nog lugnt. Jag kan ingen Italienska ska träna lite på dt så jag kan glänsa inför mamma lite.

På tisdag..

..börjar jag min praktik på Bergmansgården! Jag ska umgås med dom gamla, läsa tidningen, fika, ja vad dom har lust med. Det ska bli jättespännande! Visst är det lite pirrigt, jag vet ju inte vad jag ska göra på dagarna utan jag får improvisera lite. 

 

RSS 2.0