Klättra inte upp på tåg!!

Jag läste på internet nu ikväll att en kille klättrat upp på et lok för att hans komip skulle ta kort på honom, och han fick naturligtvis ström genom kroppen och avled nu ikväll. Hans kompisar fördes chockade till sjukhus. Dom var mellan 13-17 år. En tragisk olycka. Jag vet inte men borde dom inte varit tillräckligt gamla för att fårstå att man inte ska klättra på tåg. Det är så hemsk. Det som berörde mej mer var att hans kompisar sett allting, det måste följa dom hela livet.

Mer stjärntecken
Hej jag heter Sandra

Igår var jag på ett Åss möte. Det var människor som har panikångest. Så vi satt i en ring och berättade vad vi kände att vi ville berätta. Det var skönt att få höra andras berättelser, då kan man relatera till sej själv. När man skulle börja berätta så sa man alltid " Hej jag heter Sandra" och alla svarade "Hej Sandra", just den biten kändes lite knepigt, men man vänjer sej nog. Jag blev lite "ledare", jag ska se till att vi börjar och har paus vid rätt tillfälle och avslutar det hela. Det kan bli lite spännande.

Den svarta löparen

Jag har läst en jättebra som heter Den svarta löparen! Jag käste ut den på tre dagar! Det handlade om en ung rektor som precis börjat på Skövdehögskola, och sen sker det ett mord på skolan. En av hennes medarbetare blev mördad, dom kontaktar polisen och sen ska man lista ut vem mördaren är!! Helt fantastisk.

I helgen har jag känt mej lite konstig. Jag har haft svårt att sova, dels har jag ju legat och läst, men jag har tänkt massa på fram tiden och ibland känns det som det är en blå vägg med vita blomrankor kommer upp framför mej. Det har nog mycket med skolan, jag känner mej allmänt stressad och spänd. Jag tror min syn blivit sämre igen, men jag kanske bara inbillar mej.

love

Dansen

Idag efter dansen dök det upp massa konstiga känslor. Jag vet inte vad det var för känslor, men jag ville bara skrika när jag satt i bilen. Det kändes inte som några dåliga känslor utan jag var väldigt glad.

Imorgon ska jag åka till Patrik och vi ska mysa hela helgen! Det är FF hos honom. Nu längtar jag jättemycket! Det tråkiga var att när jag skulle beställa biljett så fanns det bara första klass kvar, så jag fick betala en slant mer än vanligt, men det är det värt. Men första klassen på tågen är inte nått vidare, inte på IC tåg iaf. PÅ X2000 är det en annan sak. Man blir uppassad, eller det blev vi när vi åkte med första klass i ett X2000 tåg. Helt underbart!!

Kramas

Första uppdraget

Nu är första uppdragen skickat. Det var lite klurigt med labrationerna som skulel göras. Jag har nog inte många rätt, men ag har gjort mitt bästa och mer kan man ju inte göra. Nu måste jag fortsätta med psykologin, vi har 35 frågor som ska besvaras denna vecka och jag r nog på fråga 16 eller nått. Jag går in stenhårt för att klara mina ämnen. Matten går underligt nog bra, mendet kommer väl svårare saker snart kan jag tänka mej.

Hörs 

På G

Nu har äntligen förstått hur man gör på Hermods! Det var lite klurigt, men nuär jag på G men mitt första uppdrag. I kväll ska jag göra första labrationen, och sen får jag försöka i morgon med den andra.

har varit super stressad idag, mycket pga skolan. Det känns som allt jag säger på psykologi lektionerna är fel, elelr som läraren tolkar dom fel. Det är svårt att förklara hur jag menar, men ibland känns det som man är motarbetat på något sätt. jag måste svara på 2 A4 sidor med frågor tills på tisdag, så det känns som om helgen kommer att gå åt till det. Jag ska ju till Patrik i helgen så han får hjälpa mej!!

Hörs!

ANTM

Nu sitter jag och tittar på säsong 8. Den har jag sett väldigt lite, känner inte igen fotograferingarna.  Hmm, jag väntar verkligen på att kunna se säsong 13. Säsong 12 har jag redan sett hela på youtube så jag vet vem som vinner. Mohaha!!

Jungfrun


Hmm..

Jag blir så störd på vissa reklamer. Ta t.ex. en reklam för tamponger då en tjej som har mens ska träna och hon känner sej osäker. Men då kommer hon ju på att hon kan använda O.B och blir glad. Sen tar puckot på sej vita träningsbyxor. Hade hon glömt att hon hade mens? Jag vet ju inte hur det är med andra tjejer men jag skulle inte ha på mej vita byxor om jag tränade och hade massa mens! men det är kasnke bara jag.

Sen idag när ag körde hem från dansen så höll jag på att köra på en cyklist! Han hade banne mej fått skylla sej själv, cykla utan ljuse i mörkret. Egentligen ska jag behöva få skulden om jag svänger vänster och han har vejningsplikt på vägen jag svänger in på? Och för att klaga lite mer på cyklister, så tänker jag på endel sylthövven som som cyklar och ställer sej längst fram i kön när man väntar vid rödljusen i Mariestad. Det är ju inte så att dom hjälper traffiken. Jag har till och med sett gubbar som cyklar mot rött! Ja ni läste rätt!! Ibland känns det som att man borde ta cykel-kör-kort!

Photoshop

Jag har lärt mej lite i Photoshop iaf!!

HaloNothing more to say...

ANTM

I love ANTM!! Jag kan se det om och om igen! Nu plöjer jag cykle 4, den är bland dom bästa!! Och vem kan se sej mätt på Nigel Barker??Ett omtalat avsnitt när Tyra blir arg på Tiffany!

Tråkigt!!

Nu börjar det blir tråkigt att vara ensam hemma! Men jag tror att så fort mamma och pappa kommer hem så kommer jag tycka att det är skönt att vara ensam hemma.

I natt drömde jag att jag gjorde slute med Patrik och ångrade mej, men han ville inte ha mej tillbaka!!! Jag vaknade kl 03.46 och var två sekunder från att ringa honom!! Fy faan vilken hemsk dröm!! Det fick mej att verkligen inse att jag vill vara ihop med Patrik länge (alltid)!! Jag kan inte beskriva hur mycket han betyder för mej och hur kär jag är i honom.
Tänk att man kan hitta någon som man tycker om så mycket och som tycker om en tillbaka lika mycket, det är egentligen väldigt knepigt. Hur våra känslor styr oss. Vad är det som bestämmer vilka man passar ihop med och vilka man inte attraheras av överhuvud taget? Det jag tycker är snyggt, tycker säkerligen andra inte ä snyggt! Men vad bestämmer det? Det kan man ju tänka på hur länge som helst och bli knepig i huvudet av!

En låt för Patrik!Kärlek!

Har ni hört om hon som sopa ihjäl sej??

Nu har jag kommit hem från Patrik. Jag skjutsade mamma och pappa till Landvetter, dom har åkt till Kreta och kommer hem på fredag. Så jag passade på att hälsa på min snutt. Igår så var han tvungen att jobba och jag åkte till Torp på förmiddagen och hjälpte hans pappa att lägga plattor eller rättare sagt jag hälde på grus och sopade ner i springorna! Det var verkligen ett evighets jobb. När jag var på Torp så köpte jag ett nytt läppglans som skulle pirra i läpparna jättemycket, men jag blev besviken det pirrade inget. Det kosta ganska mycket också, men det är fint på så för den saken skulle gör det inget, men ändå!!

Sanne har nu startats sin blogg igen! Yey!

Underbar låt ur Little shop of horrors!

 

love

Tack Sanne

Tack Sanne för hjälpen med bloggen! Det sista är nog inte så svårt att fixa!!


Klippt

Idag har jag varit och klippt mej, har inte tagit kort på det för mamma har packat ner min kamera. Dom ska åka till Kreta på fredag, ska bli skönt att vara lite själv hemma och dona.

I morogn ska jag förhoppningsvis hinna träffa Sanne on åker på onsdag så det blir lite sista minuten lek.Krams

ShorelineEn fin sång

Cocos

Idag var jag och Diana hos vetrinären med Cocosen. Han är så trött och slö, och det visade sej att han hade en infektion i kroppen. Det var skönt att veta vad det berodde på.Jag har sökt ett jobb idag!!! Som personlig assistent. Jag är så glad, även om jag inte får jobbet eller ens kommer på intervju så har jag tagit ett stort steg att bara söka. Det skulle varit helt omöjligt för ett halv år sen. Jag är riktigt stolt!

Saknar Patrik jättemycket!

tack å hej

Drillningen

Jag blev mycket besviken när vi drillade i fredags! Jag trodde vi skulle drilla för kronprinsessan, en icke. Hon satt och käka lunch på Etage men "dom fina" i Töreboda. Men jag och Diana gick upp för att titta på henne när hon gick från lunchen till torget, hon var lika fin i verkligheten som hon är på tv.Det var ju lite tråkigt att stå och vänta så jag och Diana tog lite fina kort när vi posar.

Det bor en liten näbbmus i Patriks snickar bo!Hur gullig som helst!

Puss å hej


Dans


Idag hade jag min första danslektion. Jag var verkligen jättespänd över det och nu vill spänningen inte släppa. Jag är lite skakis och så fortfarande, det kan ju bero på att min muskler är spända, det var ju ett tag sen jag gjorde något sånt här.

Imorgon ska jag drilla för kronprinsessan, det är inte särskilt pirrigr. Det är som vilket framträdande som helst, hon tittar kanske inte ens, allt börjar ju vid 12 och vi ska drilla vid halv.Tack o hej

Räva!

Jag börjar sakna teater lite nu, det drar liksom i teater tarmen! Allt sjukt man gjort, alla kläder man haft på sej, alla icke kläder man har haft på sej! Little shop var det roligaste jag gjort på scenen! Det var helt fantastiskt kul. Tänk att jag och Flemming stod på scenen i sju uppsättningar, saknar ju han med. Men i morgon ska jag börja dansa iaf och det ska bli så sjukt roligt. Nu blir det show och musikal, jag är ju lite pirrig måste jag säga. Tänk om jag tappat allt?! Men det tror jag inte.


Jag och Nico i Charleys tant.


Jag och Lina i Little shop.


Jag och Irene på avslutnings fest av Little shop.


Jag och Flemming.

Många härliga bilder finns det. Titta på detta, det är verkligen humor på hög nivå!

http://www.youtube.com/watch?v=F-OgXq4Lqyw 

Kramar


RSS 2.0