Näsblod

Idag blödde jag näsblod! Inte kul, inte kuuul!

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här! Gå in här och rösta på en bekini som jag designat!


Vilma dansarLilla Vilma dansar till Oso! Hon börjar med knäböjs-dansen sen lite headbang följt av knäböjs-dansen-grand prix och avslutar med "Tredingposen"!


Everybody HurtsÄlskar denna låten!

När man tror..

..att allt lugnat ner sej så börjar allt om igen! Nu är mamma magsjuk och jag hoppas att jag slipper det.

Nu har...

..allt lugnat ner sej en smula, och det är jätteskönt verkligen!

Jag har fått ett kusinbarn! Min kära kusin Linda har fått en liten Max, hoppas på att kunna träffa honom snart!

Syrran minUnderbart vackert!

Min mage..

..är ett rent helvete! Först gå runt och ständigt va orolig, sen dricka kaffe! Inge bra. Det fick jag erfara nu när jag satte mej på skithuset, kaffebajs med stort K! OCH nu självklart går jag runt och tror att jag är magsjuk! Orkar inte med detta mer nu, skulle jag kunna operera bort denna oro så skulle jag.
Ne men just det! Jag kan ju inte bli opererad, jag kan ju spy av narkosen när jag vaknar till efter! Hmm, kanske lokalbedövning?! Ne det går ju inte heller! Jag kan ju spy av att ta spruta! Hur ska jag lösa detta? Jo jag vet! Dom får operera när jag är vaken eller utan bedövning. FUCK, det går ju inte heller, kan ju spy av smärtan!!!!

Helt spänd

Fy vilka jobbiga dagar det har varit. Jag är helt slut i kroppen! Spänd som en fiolsträng och allt bara är riktigt jobbigt! Tanken på magsjuka finns där och moler hela tiden, dom vill inte försvinna. Allt vad jag gör, allt vad min familj gör, allt vad mina kompisar gör är kopplat till magsjuka på ett eller annat sätt! Varför kan inte mamma jobba utan att jag direkt tänker på att jag ska bli magsjuk för att någon som hon jobbar med kanske känner nån, som känner nån, som jobbar med nån, som är bror med den personens tjejs kusin har varit magsjuk för en vecka sen! Jag lovar! Det kan ibland gå i dom tankebanorna.  
Så just nu känner jag mej som ett nervöst vrak som inte kan skilja på vad som är rationellt och inte!

A men durå!

Phu vilken dag det har varit, men faran är inte över än. Det kan ju ta ända upp till 48 timmar innan det bryter ut!

Vet inet vad jag ska skriva om. Jag vill skriva något riktigt klatchigt, men jag vet inte. Jo, jag kan berätta att jag köpt Janne Långben The Movie på DVD! Den filmen är så grym! Jag såg den på engelska, men jag tycker nog att den är bättre på svenska, älskar Nick Atkinsons röst! Det var han som spelade Torleif i "Bert"!
Den får:Norovirus!Fy faan

Igår var jag hos erica, allt var jättetrevligt! Vi satt och pratade gamla minnen allihop! Men idag berättar Erica för mej att hon har blivit magsjuk! Jag är helt förstörd! Detta får inte hända! Helmer och Lorna var också dåliga. Som tur är bröt det ut hos Erica i natt. Jag fattar inte att jag inte kan ta et med ro, att bara tänka: Händer det så händer det! Med det går inte! Hur mycket jag än försöker att tänka så, så går det inte att lugna ner mej!


Ett Norovirus! Ett av dom virusen som orsakar vinterkräksjukan! Gud så jag hatar detta virus! Jag hatar det av hela mitt hjärta!

Sean BananDetta är så sjukt kul! Sean Banan äger!

Islandshäst

Jag är så himla sugen på att rida Islandshäst! Jag har aldrig gjort det men skulle himla gärna vilja. Är sugen på att rida "vanlig" häst också, men jag vet inte vart och jag har inte råd med ridskola..c",)

Jaja, jag får väl ta mej i kragen i vår och rida Islandshäst.
Nu ska jag kolla min feta ekonomi och se om ag har råd att fixa naglarna i morgon. 


Så duktiga!

Spola fram till 0.10 då börjar dansen...Låten heter Mommy complex.

Cellprov

Idag var jag på MVC och gjorde ett cellprov. Jag bli alltid så fnittrig när jag gör gyn. undersökningar! Situationen känns så lustig, där ligger jag och fläker upp mej medans någon tittar i min mutta!
Rädd

Just nu är jag så himla rädd för att bli magsjuk! Det går ju här och var. Min mage känns hela tiden konstigt. Jag försöker verkligen att leva normalt, men det är jobbigt. Jag vill helst inte gå ut och göra något utan bara vara hemma och hoppas att inte mamma och pappa har någon kräksjuka på sej.  

RSS 2.0